Follow us

Τα χνουδωτά μποτάκια της Oysho που θα πάρεις μαζί σου στις χειμερινές διακοπές

Τα μποτάκια της Oysho είναι το μόνο παπούτσι που χρειάζεσαι στις φετινές σου χειμερινές διακοπές.

Τα χνουδωτά μποτάκια της Oysho που θα πάρεις μαζί σου στις χειμερινές διακοπές Pixel Formula

Τα Χριστούγεννα βρίσκονται μία ανάσα μακριά και εμείς δεν βλέπουμε την ώρα που θα τραγουδάμε και επίσημα ''All i want for Christmass is you'' της Mariah Carey. Πέρα όμως από την αγάπη, που αναφέρεται στους πλέον εμβληματικούς στίχους του εν λόγω τραγουδιού, εμείς φέτος θα ζητήσουμε από τον Άγιο Βασίλη τα πιο άνετα και cozy μποτάκια. Λίγο πριν απολάυσουμε το χειμερινό break διακοπιών σε κάποιον γραφικό ορεινό προοριμό, βρήκαμε τα ιδανικά παπούτσια που θα μας συνοδεύσουν στις περιπέτειες μας. Πρόκειται για τα πιο cozy και χρήσιμα μποτάκια που έχει σχεδιάσει μέχρι στιγμής η Oysho.

Τα μποτάκια της Oysho είναι το μόνο παπούτσι που χρειάζεσαι στις φετινές σου χειμερινές διακοπές

Συνήθως για το χειμερινό διάλειμμα από την καθημερινότητα και τις επαγγελαμτικές υποχρεώσεις επιλέγουμε ορεινούς προορισμούς για να απολαύσουμε διάφορες δρατηριότητες, όπως το σκι, τον χιονοπόλεμο και την πεζοπορία. Οπότε στην αποσκευή μας χρειαζόμαστε υποδήματα, που πάνω από όλα θα μας κρατήσουν ζεστές, προσφέροντας άνεση και ελευθερία στο περπάτημα χωρίς ωστόσο να κάνουμε εκπτώσεις στο στιλ μας.

Αναζητώντας τα must have των χειμερινών διακοπών βρήκαμε τα μποτάκια που πληρούν όλες τις παραπάνω προϋποθέσεις στην νέα συλλογή της Oysho. Ο λόγος για το αθλητικό μποτάκι με επένδυση φόδρας και συνθετική γούνα. Έχουν σχεδιαστεί με τεχνολογία PrimaLoft®, που χρησιμοποιεί ανακυκλωμένες συνθετικές μικροΐνες για θερμική μόνωση. Ακόμη και αν βραχείς τα νέα μποτάκια της Oysho είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε οι μονωτικές του ιδιότητες να μην ελαχιστοποιούνται. Τα εν λόγω μποτάκια προσφέρουν, επίσης, ελαφρότητα στο περπάτημα, όπως και ζεστασιά. Κυκλοφορούν σε δύο αποχρώσεις, κρεμ και μαύρο, και θα τα βρεις παρακάτω.

Τα χνουδωτά μποτάκια της Oysho που θα πάρεις μαζί σου στις χειμερινές διακοπές
Μποτάκι PRIMALOFT® με αθλητική σόλα, Oysho

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ