Follow us

Το total black look της Ζέτας Μακρυπούλια και η στιλιστική "πινελιά" που το απογείωσε

Το statement κομμάτι που συμπλήρωσε το σύνολο και έκανε τη διαφορά.

MissBloom TEAM
Ζέτα Μακρυπούλια Instagram

Ως γνωστόν οι εποχές και οι τάσεις που εναλλάσσονται φέρνουν συνεχώς νέα κομμάτια, σχέδια και χρώματα στο προσκήνιο. Λίγα παραμένουν σταθερά και διαχρονικά, ανεξαρτήτως των συνθηκών, και ένα από αυτά είναι και το μαύρο χρώμα. Παρόλο που θεωρείται ένα classic χρώμα, πολλές γυναίκες φοβούνται να το επιλέξουν και ειδικά σ' ένα total black συνόλο. Αν και εσύ ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που αγαπούν τα εξολοκλήρου μαύρα looks και αναζητάς τρόπο να τους προσφέρεις έναν πιο ιδιαίτερο τόνο, ακολούθησε το παράδειγμα της Ζέτας Μακρυπούλιας και φόρεσε το μαύρο outfit σου με αυτοπεποίθηση βάζοντας μία έξυπνη στιλιστική πινελιά.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια εμφανίστηκε με total black στην τηλεοπτική εκπομπή της, "Rouk Zouk", και μ' ένα statement κομμάτι έδωσε ένα παραπάνω ενδιαφέρον στο σύνολό της. Φόρεσε μαύρο αμάνικο τοπ με έντονους ώμους και ένα ψηλόμεσο skinny τζιν στο ίδιο χρώμα. Η μίνιμαλ εμφάνισή της απογειώθηκε με τα ψηλοτάκουνα ankle boots της σε ασπρόμαυρο pattern.

Υπάρχουν αμέτρητοι τρόποι να πετύχεις ένα μοναδικό αποτέλεσμα, όπως η Ζέτα Μακρυπούλια. Είτε με ένα statement ζευγάρι παπούτσια, όπως εκείνη, είτε με κάποιο ιδιαίτερο αξεσουάρ, μπορείς και εσύ να "σπάσεις" τη μονοχρωμία, και τη μονοτονία, ενός τέτοιου συνόλου.

How to style it

Στις πρωινές σου εμφανίσεις στο γραφείο τόλμησε το αυστηρό total black κουστούμι και ισορρόπησε το με καφέ cowboy μπότες και μία messenger τσάντα στο ίδιο χρώμα. Ακόμα όμως και για μία χαλαρή βόλτα μπορείς να επιλέξεις loose τζιν σε μαύρο χρώμα και ένα μαύρο πουλόβερ, φορώντας μία φαρδιά κόκκινη ζώνη με μεγάλη αγκράφα για να διαχωρίσεις τη μονοτονία. Τέλος, η πιο εύκολη περίσταση για να φορέσεις total black είναι στις βραδινές σου εξόδους, αφού το μαύρο χρώμα είναι συνδεδεμένο με τα βραδινά outfits. Φόρεσε ένα δερμάτινο τζάκετ ή κράτα μία metallic τσάντα, σε έντονο χρώμα, και ανάδειξε τα μαύρα σύνολά σου στο 100%.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ