Follow us

4 στιλιστικά tips για να δημιουργείς πάντα σοφιστικέ εμφανίσεις

Οι εύκολες στιλιστικές συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να δημιουργείς πάντα άψογα looks.

4 στιλιστικά tips για να δημιουργείς πάντα σοφιστικέ εμφανίσεις Splash/Ideal Images

Με τόσα καθημερινά tasks είναι δύσκολο να εστιάσεις ταυτόχρονα σε πολλά πράγματα και να φέρεις όλες τις υποχρεώσεις σου εις πέρας. Μερικές φορές η κάθε μια χρειάζεται μία μικρή βοήθεια, για να ''ελαφρύνει'' η καθημερινότητα της. Σήμερα, λοιπόν, θα εστιάσουμε κυρίως στο στιλιστικό κομμάτι και πιο συγκεκριμένα τις συμβουλές, που θα σε βοηθήσουν να δείχνεις αβίαστα πιο κομψή χωρίς να σπαταλάς πολύτιμο χρόνο κατά τη διάρκεια της πρωινής ρουτίνας ή οποιαδήποτε άλλης προετοιμασίας. Τα παρακάτω tips προσφέρουν προτάσεις για να αναβαθμίσεις το στιλ σου και να δείχνεις ανεπιτήδευτα πιο chic ακόμα και όταν το πρόγραμμα σου είναι γεμάτο με δουλειές.

Τα στιλιστικά tips για τις γυναίκες με βεβαρημένα προγράμματα | Το how to στη δημιουργία άψογων εμφανίσεων

Κοσμήματα | Χρησιμοποίησε κομψά και γιατί όχι και εκκεντρικά κοσμήματα για να αναβαθμίσεις ακόμα και το πιο απλό look, όπως ένα μαύρο σύνολο αποτελούμενο από ένα τζιν και ένα ζιβάγκο. Τα κοσμήματα, άλλωστε, αποπνέουν πολυτέλεια και δίνουν την απαραίτητη λάμψη, για αυτό και αξίζει να προσθέσεις κομμάτια ''κλειδιά'' στην εμφάνιση σου.

Τα σωστά ρούχα θα κάνουν update στο look σου | Μερικά κομμάτια έχουν πιο έντονο χαρακτήρα από άλλα. Κάποια ρούχα προσθέτουν δυναμισμό, σαγήνη αλλά και αδιαμφισβήτητη κομψότητα και αριστοκρατία. Μερικά από αυτά είναι τα ζεστά δερμάτινα και πλεκτά κομμάτια. Σε αυτά αξίζει να επενδύσεις, καθώς θα σου φανούν πολύ χρήσιμα τις ημέρες που ''δεν ξέρεις τι να φορέσεις''. Ένα δερμάτινο blazer ή ένα παντελόνι θα σε αναδείξουν στην πιο καλοντυμένη, όπως εξίσου ένα πλεκτό μίντι φόρεμα ή ένα υπέροχο πουλόβερ. Πρόκειται για τα κομμάτια κλειδιά της χειμερινής γκαρνταρόμπας.

Πρόσθεσε ψηλοτάκουνα | Ένα ακόμη trick για να προσθέσεις πολλούς πόντους στην εμφάνιση σου είναι να φορέσεις ψηλοτάκουνα. Προτού απορρίψεις την ιδέα να σου εξηγήσουμε το εξής: Δεν κάνουμε λόγο για τις άβολες γόβες, αλλά για σχέδια όπως μπότες, slingbacks αλλά και loafers με μεσαίου ύψους τακούνι, που προσθέτουν το απαραίτητο ύφος ακόμα και σε ένα look με πρωταγωνιστή το τζιν.

Δώσε προσοχή στο πανωφόρι σου | Τέλος, για την στιλιστική αξία των εν λόγω κομματιών έχουμε κάνει πολλές φορές λόγο στο παρελθόν: Είναι τα κομμάτια που μας συστήνουν στον κόσμο και μιλούν πριν από εμάς για εμάς. Φρόντισε να επενδύσεις σε πανωφόρια με διαχρονικότητα και ποιότητα, που θα αναβαθμίσουν τα καθημερινά σου looks.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ