Follow us

Είτε είσαι 25 είτε 65, αυτά τα κομμάτια είναι ιδανικά για ένα κομψό βραδινό ντύσιμο

Τα βραδινά κομμάτια που χρειάζεται κάθε γυναίκα ανεξαρτήτως ηλικίας και τάσεων της μόδας.

Είτε είσαι 25 ή 65, αυτά τα κομμάτια είναι ιδανικά για ένα κομψό βραδινό ντύσιμο Splash/Ideal Images

Η εορταστική περίοδος πλησιάζει όλο και περισσότερο με αποτέλεσμα να πληθαίνουν οι βραδινές έξοδοι αλλά και οι προσκλήσεις σε διάφορες εκδηλώσεις και party. Για αυτές τις περιστάσεις χρειάζεσαι το ανάλογο ντύσιμο για αυτό και παρακάτω συγκεντρώσαμε τα 5 απαραίτητα κομμάτια για κάθε γυναίκα ανεξάρτητα από την ηλικία αλλά και τις τάσεις της μόδας.

Party season is on | Τα fashion items που χρειάζεσαι στο βραδινό στιλ σου

Ένα κοστούμι σε έντονη απόχρωση | Το κοστούμι είναι πάντα μία καλή, κομψή και εντυπωσιακή επιλογή, που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε κάθε περίσταση. Για μία αξέχαστη βραδινή εμφάνιση μπορείς να επιλέξεις ένα σε έντονη απόχρωση, όπως το κυπαρισσί ή το on trend barbie pink. Σε κάθε περίπτωση, φρόντισε να ταιριάζει στον σωματότυπο σου.

Μίντι σατινέ φούστα | Πρόκειται για το fashion obsession κάθε λάτρη του styling. Είναι ένα κομμάτι που φέρει από μόνο του party vibe. Μπορείς να συνδυάσεις τη μίντι σατινέ φούστα ακόμα και με ένα πουλόβερ και θα είσαι on point για μία βραδινή έξοδο.

Ολόσωμη φόρμα | Αυτό το fashion item είναι ίσως το πιο παραμελήμενο και συγχρόνως το πιο κολακευτικό και άνετο για κάθε γυναίκα. Για τις βραδινές εξόδους σου μπορείς να εμπιστευτείς μία μαύρη ολόσωμη φόρμα, όπως αυτή εδώ. Με ένα τέτοιο fashion item είναι σίγουρο πως θα τραβήξεις τα βλέμματα πάνω σου για όλους τους σωστούς λόγους.

Party pants | Για τα συγκεκριμένα παντελόνια έχουμε μιλήσει και στο παρελθόν και λόγω της περιόδου επιστρέφουμε ξανά σε αυτά: Τα παντελόνια με πούλιες, γκλίτερ και παγιέτα μπορούν να φορεθούν ακόμα και με ένα μαύρο ζιβάγκο. Είναι αρκετά glamorous για να τα συνδυάσεις με το πιο απλό τοπ και blazer έτσι ώστε να δημιουργήσεις εύκολα και γρήγορα ένα υπέροχο party looκ.

LBD | Τα λόγια είναι περιττά μπροστά στην αδιαμφισβήτητη αίγλη ενός μαύρου φορέματος. Είναι διαχρονικό, σέξι και δυναμικό και πάντα μπορείς να το εμπιστευτείς για μία βραδινή έξοδο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ