Follow us

Τα νέα ζεστά πανωφόρια της Pull & Bear έχουν δημιουργηθεί για άψογο χειμερινό στιλ

Τα παλτό, τα τζάκετ και τα μπουφάν που θα θες να φοράς ασταμάτητα αυτό τον χειμώνα.

Τα νέα ζεστά πανωφόρια της Pull & Bear έχουν δημιουργηθεί για άψογο χειμερινό στιλ Splash/Ideal Images

Όπως όλα δείχνουν ο χειμώνας απλώνει σιγά σιγά τα χέρια του και μας κλίνει στην αγκαλιά του κάνοντας τις ημέρες μας αρκετά πιο κρύες. Η θερμοκρασία σταδιακά πέφτει περισσότερο και ο καιρός αλλάζει με αποτέλεσμα μαζί του να αλλάζουν και οι καθημερινές στιλιστικές απαιτήσεις και μία από αυτές είναι η ανάγκη για ζεστασιά, άνεση και θαλπωρή χωρίς να κάνουμε ''εκπτώσεις'' στο στιλ και την αισθητική μας. Αρχικά αυτό μπορούμε να το επιτύχουμε με ένα έξυπνο layering κομματιών, που ταιριάζουν υπέροχα μεταξύ τους και προσθέτοντας κομμάτια, που θα μας προσφέρουν στο μέγιστο όλα αυτά. Τα πανωφόρια και ειδικά αυτά, που ανακαλύψαμε στη νέα συλλογή της Pull & Bear, πληρούν όλες τις προϋποθέσεις και αξίζουν μία θέση στην γκαρνταρόμπα σου.

Κάνε το πιο ζεστό update στο χειμερινό σου στιλ | Τα πανωφόρια της Pull & Bear προσφέρουν την αισθητική του σύγχρονου street style και την απαραίτητη ζεστασιά για τον χειμώνα

Η Pull & Bear κυκλοφόρησε πρόσφατα το νέο της winter drop και ανάμεσα στα κομμάτια εμείς ξεχωρίσαμε δικαιωματικά τα πανωφόρια. Έχοντας μελετήσει με προσοχή τις τάσεις και ακόμα περισσότερο το street style των διάσημων fashionistas σχεδίασε τα πιο σύγχρονα μπουφάν και παλτό για ένα άψογο winter look, που μπορείς να χρησιμοποιήσεις ακόμα και στις χειμερινές διακοπές σου.

Αν σκοπεύεις να απολαύσεις ένα χειμερινό διάλειμμα σε κάποιον ορεινό προορισμό, τότε σίγουρα θα χρειαστείς τα ανάλογα ζεστά μπουφάν, αλλά ακόμα και για την πόλη τα σχέδια της Pull & Bear είναι απολύτως κατάλληλα και θα λέγαμε και απαραίτητα. Το fashion brand σχεδίασε κομψά μπουφάν και πανωφόρια με luxurious λεπτομέρειες από γούνα αλλά και edgy αισθητική.

Ανακάλυψε τα παρακάτω.

Μακρύ παλτό ντουμπλ φας μακρυμάνικο με λεπτομέρειες από συνθετική γούνα προβάτου, Pull & Bear

Καπιτονέ παλτό με μακριά μανίκια ρεγκλάν, Pull & Bear

Κοντό παλτό από οικολογική γούνα προβάτου, Pull & Bear

Μακρύ καπιτονέ παλτό με γυαλιστερή όψη, Pull & Bear

Μακρύ overshirt από συνθετική γούνα προβάτου με κλείσιμο με κουμπιά, Pull & Bear

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ