Follow us

Πώς θα ντυθείς σαν σταρ τις γιορτές | Πολύτιμα tips από τη στιλίστρια της Anne Hathaway και της Sarah Jessica Parker

Η celebrity stylist Erin Walsh βάζει τέλος στο εξαντλητικό ερώτημα "Τι θα φορέσω τις γιορτές;"

MissBloom TEAM
Η στιλίστρια της Anne Hathaway μοιράζεται tips για τις γιορτινές σου εμφανίσεις Splash News / Ideal Images

Μπαίνοντας στη γιορτινή περίοδο, έχουμε ήδη στη "φαρέτρα" μας αρκετές ιδέες για τα κομμάτια που θα φορέσουμε στις εξόδους των γιορτών. Μαζί με την έμπνευση, όμως, έρχονται και οι προβληματισμοί, κυρίως γιατί οι περιστάσεις και η εορταστική ατμόσφαιρα που επικρατεί αυτές τις μέρες, απαιτεί πιο ιδιαίτερα και εντυπωσιακά looks. Μπορεί για την έξοδο ενός συνηθισμένου Σαββατόβραδου να αρκούμαστε σε ένα τζιν και ένα crop top ή για τις πιο "ξέφρενες" νύχτες σ' ένα little black dress και τα αρβυλάκια μας, όμως τώρα οφείλουμε να αναβαθμίσουμε το στιλ μας.

Ευτυχώς για εμάς, η Erin Walsh, στιλίστρια της Anne Hathaway, της Sarah Jessica Parker και πολλών celebrities, μοιράστηκε στο Popsugar πολύτιμες στιλιστικές συμβουλές για το ντύσιμό μας την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Υπεύθυνη για τα εντυπωσιακά looks των celebrities, με έδρα τη Νέα Υόρκη, η Walsh έχει τελειοποιήσει την τέχνη της playful κομψότητας.

Η προσέγγιση που ακολουθεί η Walsh στα εορταστικά fits, είναι η ίδια που ακολουθεί γενικότερα. Επιλέγει elegant γραμμές που αντικατοπτρίζουν το προσωπικό στιλ των πελατών της, αποφεύγοντας να ακολουθεί τυφλά τις τάσεις. Ιδιαίτερα στις γιορτές, επιλέγει κλασικά κομμάτια και σχέδια που εκφράζουν το holiday spirit και τα απογειώνει με ξεχωριστά αξεσουάρ.

Βάλε παγιέτα με το δικό σου τρόπο

Είναι επιτέλους η εποχή που το glitter και η λάμψη πρωταγωνιστούν και η Erin Walsh δεν αφήνει αναξιοποίητο αυτό το τόσο γιορτινό στοιχείο. Όντας όμως ένα κομμάτι συνώνυμο των γιορτών, καλό είναι να ανανεώσεις τον τρόπο που θα το φορέσεις αν θες να ξεχωρίσεις. Η Walsh σου προτείνει να συνδυάσεις ψηλοτάκουνα platform παπούτσια με χοντρό τακούνι με το μίνι φόρεμα με παγιέτα που ανυπομονείς να φορέσεις, έτσι ώστε να πετύχεις ένα πιο σύγχρονο αποτέλεσμα.

Αναβάθμισε το μικρο μαύρο φόρεμα

Αν είσαι της τελευταίας στιγμής και σπάνια προνοείς για τα looks σου, μην αγχώνεσαι, το little black dress θα σε σώσει και στις γιορτές. Σίγουρα, θα έχεις στην ντουλάπα σου ένα απλό μαύρο φόρεμα, που με τη βοήθεια της Erin Walsh μπορείς να το μεταμορφώσεις σε ένα άκρως glamorous look. Οι έντονες πινελιές χρώματος και τα bold αξεσουάρ θα αποδειχθούν "σωτήρια" για το last minute σύνολό σου. Φόρεσε metallic πράσινες cowboy boots και τολμηρό μακιγιάζ για να ολοκληρώσεις με glam τρόπο το μαύρο φόρεμά σου.

Απογείωσε το corporate chic

Είτε έχεις σημειωμένα στο ημερολόγιο σου 2-3 office parties από τώρα είτε αγαπάς τα business looks, αυτό το tip είναι για εσένα. Η Erin Walsh προτείνει το ιδανικό '70s ανδρόγυνο σύνολο για τις πιο formal περιστάσεις, που όμως δεν στερούνται λάμψης. Φόρεσε ένα oversized blazer με έντονους ωμους για να είσαι εντός concept και δώσε glam με μία γόβα κεντημένη με κρυστάλλους.

Go with the flow

Εκτός από τις εξόδους που πολλαπλασιάζονται τη γιορτινή περίοδο, αυξάνονται και τα καλέσματα σε σπίτια, οικογενειακά και μη. Η στιλίστρια προτείνει να εστιάσεις στην άνεση για αυτές τις περιστάσεις. Μπορείς να επιλέξεις είτε ένα φόρεμα-πουλόβερ είτε ένα ελαστικό σετ που δεν απαιτεί ιδιαίτερο styling. Αν θέλεις να είσαι προετοιμασμένη και για μία αυθόρμητη έξοδο που μπορεί να προκύψει μετά το οικογενειακό τραπέζι, φόρεσε ένα σετ με glitter και western τύπου μπότες.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ