Follow us

Τα κομμάτια που θα βάλουν χρώμα στις χειμερινές εμφανίσεις σου

Αυτά τα κομμάτια θα σε βοηθήσουν να εντάξεις τα bold χρώματα στη χειμερινή γκαρνταρόμπα σου.

MissBloom TEAM
Τα κομμάτια που θα βάλουν χρώμα στις χειμερινές εμφανίσεις σου Splash News / Ideal Images

Ο χειμώνας στον κόσμο της μόδας σημαίνει παλτά, γούνες, πουλόβερ, χοντρά καλσόν και πάρα πολλά χειμερινά αξεσουάρ. Αν διαβάζοντας αυτή την πρόταση φαντάζεσαι αυτά τα κομμάτια σε σκούρα, μουντά χρώματα όπως καφέ, γκρί και μαύρο, τότε βρίσκεσαι στο κατάλληλο μέρος ...για να αλλάξεις γνώμη!

Συχνά "πέφτουμε θύματα" της λανθασμένης αντίληψης πως πρέπει να επιλέγουμε χειμερινά ρούχα σε dark και ψυχρές αποχρώσεις, για να ταιριάζουν περισσότερο με το mood της εποχής. Το χειμερινό τοπίο και σκηνικό όμως έχει διπλή ανάγνωση. Μπορούμε είτε να προσαρμοστούμε σε αυτό και να διαμορφώσουμε τα looks και τη διάθεσή μας πάνω στα βροχερά, συννεφιασμένα του χρώματα ή μπορούμε να επιλέξουμε να φορέσουμε έντονα, φωτεινά χρώματα και να δημιουργήσουμε μία υπέροχη αντίθεση. Η απόφαση είναι δική σου.

Προς όποια κατεύθυνση και αν κλίνεις, καλό είνα να γνωρίζεις τις επιλογές σου. Το μαύρο παλτό θα είναι πάντα διαχρονικό και κλασικό, γιατί όμως να μη δώσεις μία ευκαιρία σε ένα κομψό baby blue παλτό που θα αποτελέσει statement κομμάτι στην ντουλάπα σου και θα προσφέρει ιδιαίτερο στιλ σε όλα τα χειμερινά looks σου; Αντίστοιχα, μπορείς να αντικαταστήσεις το πουλόβερ που θα επέλεγες σε ανθρακί απόχρωση με ένα magenta που θα σε φωτίσει και θα σου ανεβάσει τη διάθεση. Τέλος, αν θέλεις να αποφύγεις τα πιο εκκεντρικά, bold κομμάτια, μπορείς πάντα να βασιστείς στα αξεσουάρ για να δώσουν στο σύνολό σου τη ζωντάνια που τους αρμόζει. Ένα πολύχρωμο κασκόλ ή εναλλακτικά ένας μίνιμαλ, πορτοκαλί σκούφος αρκούν για να κάνεις το πρώτο βήμα σε αυτή την colourful προσπάθεια.

Να θυμάσαι ότι κανένα χρώμα δεν ειναι απαγορευτικό, σε καμία εποχή, απλώς πρέπει να βρεις αυτά που ταιριάζουν στο προσωπικό σου στιλ και να τα εντάξεις και στις χειμερινές σου εμφανίσεις. Εμείς συγκεντρώσαμε τις πιο colourful προτάσεις από αγαπημένα καταστήματα για εσένα που θέλεις να πειραματιστείς με το χρώμα αυτό το χειμώνα.

Get the style

Κίτρινο πουκάμισο από δέρμα νάπα, Massimo Dutti.

Φόρεμα αμάνικο εφαρμοστό, Helmi.

Παλτό oversized με μαλλί, ZARA.

Puffer Μπουφάν 'Classic Fuji Puffer Jacket', SUPERDRY.

Πουλόβερ 'Lisa', PEPE JEANS.

Παντελόνι kick flare με εφέ δέρματος, Stradivarius.

Μπλέιζερ ζακάρ, MANGO.

Πλεκτό πουλόβερ, H&M.

Παντελόνι formal με ζώνη, Attrativo.

Μπλέιζερ σε γυναικεία γραμμή, Bershka.

Πολύχρωμο καρό κασκόλ, Pull & Bear.

Φούστα μίντι από πλεκτό ύφασμα, Benetton.

Σκουφάκι με λογότυπο, Calvin Klein.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ