Follow us

Τα stylish κασκόλ που θα αναβαθμίσουν τις εμφανίσεις σου αυτή την περίοδο

Βρήκαμε τα πιο κομψά κασκόλ που θα θες να προσθέσεις σε κάθε σου look.

Τα stylish κασκόλ που θα αναβαθμίσουν τις εμφανίσεις σου αυτή την περίοδο Splash/Ideal Images

Και επίσημα ο χειμώνας είναι εδώ και εμείς ετοιμάζουμε την γκαρνταρόμπα μας για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις τους. Το κρύο και τα έντονα καιρικά φαινόμενα ασκούν πιέσεις στις στιλιστικές μας επιλογές και πολλές φορές είναι δύσκολο να δημιουργήσουμε ένα σύνολο που να μας κρατάει ζεστές και συγχρόνως κομψές χωρίς να κάνουμε εκπτώσεις στο στιλ μας. Για αυτό και σήμερα θα εστιάσουμε σε ένα πολύ χρήσιμο και στιλάτο αξεσουάρ, που χρειάζεται κάθε γυναίκα στην γκαρνταρόμπα της. Ο λόγος για τα κασκόλ και τον shopping guide με τα πιο όμορφα σχέδια.

Τα κασκόλ που θα σε πείσουν να τα εντάξεις στο στιλ σου

Με τα κασκόλ οι περισσότερες από εμάς έχουμε μία περίεργη σχέση που ξεκίνησε από την παιδική ηλικία. Οι γονείς μας πάντα μας τύλιγαν με διάφορες εκδοχές του με αποτέλεσμα να μας περιορίζουν στην κίνηση, όταν εμείς θέλαμε να παίζουμε ελεύθερες. Μεγαλώνοντας, όμως, αντιληφθήκαμε την πραγματική αξία των κασκόλ και πλέον μπορούμε να πούμε, πως χωρίς αυτά το χειμερινό στιλ μας είναι λειψό. Τα κασκόλ σίγουρα προσθέτουν πολύ ζεστασιά στο καθημερινό και όχι μόνο ντύσιμό μας. Τα πλεκτά, μάλλινα και χνουδωτά σχέδια τους αγκαλιάζουν το λαιμό αλλά και το σώμα μας προσφέροντας θαλπωρή όταν η θερμοκρασία πέφτει χαμηλά.

Τα κασκόλ, επίσης, έχουν και μεγάλη στιλιστική αξία. Πριν από καιρό είχαμε αναφερθεί σε αυτά, καθώς οι πιο κομψές γυναίκες τα είχαν εντάξει στο στιλ τους ήδη από τις πρώτες εβδομάδες του φθινοπώρου σε μία πιο oversized εκδοχή τους. Ο λόγος για τις Γαλλίδες, οι οποίες αντικατέστησαν τα φθινοπωρινά πανωφόρια με πασμίνες αλλά και διάφορα κασκόλ, κάνοντας πιο έντονη την ανεπιτήδευτη κομψότητα για την οποία φημίζονται.

Έχοντας λάβει υπόψιν όλα τα παραπάνω αποφασίσαμε να βρούμε τα πιο κομψά κασκόλ, που θα γίνουν απαραίτητα στο καθημερινό αλλά και επίσημο ντύσιμό σου. Παρακάτω θα βρεις τον απόλυτο shopping guide με τα πιο stylish αξεσουάρ του χειμώνα, που θα δώσουν χρώμα, πολυτέλεια και στιλ στις εμφανίσεις σου. Plus, μπορούν να γίνουν και δώρο.

Μάλλινο κασκόλ με πλεξούδες, Benetton

Πλεκτό basic κασκόλ με φινίρισμα με κρόσσια, Pull & Bear

Μάλλινο κασκόλ με μοτίβο, Marks & Spencer

Πλεκτό κασκόλ με print, Zara

Γούνινο κασκόλ πασμίνα, Bershka

Πλεκτό κασκόλ, H&M

Πλεκτό κασκόλ, Stradivarius

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ