Follow us

Η Margot Robbie φόρεσε το αγαπημένο τζάκετ των Γαλλίδων και εμείς το βρήκαμε στη Mango

Οι πιο κομψές γυναίκες φορούν το συγκεκριμένο τζάκετ και όχι αδίκως.

Η Margot Robbie φόρεσε το αγαπημένο τζάκετ των Γαλλίδων και εμείς το βρήκαμε στη Mango Splash News / Ideal Images

Η Margot Robbie είναι μία από τις λίγες celebrities και αστέρες του Hollywood που έχουν ένα τόσο αβίαστα κομψό στιλ τόσο στα κόκκινα χαλιά όσο και στην καθημερινότητα της. Η ηθοποιός πριν λίγες ημέρες απασχόλησε τα media με το εντυπωσιακό Bottega Veneta φόρεμα, που επέλεξε στα Governors Awards στο Λος Άντζελες. Η ίδια έβαλε φωτιά στα φλας των φωτογράφων με ένα πράσινο μάξι φόρεμα με cut outs, που έδινε κίνηση στην εμφάνισή της ενώ αγκάλιαζε μοναδικά το σώμα της. Το διάσημο, πλέον, φόρεμα ανήκει στη συλλογή Resort 2023 του οίκου.

Σήμερα, η Margot Robbie μας απασχολεί ξανά με ένα διαφορετικό look, για το οποίο φημίζεται. Ο λόγος για τα σύνολα που φέρουν την υπογραφή του luxury fashion house Chanel, με το οποίο η ηθοποιός έχει δημιουργήσει δυνατή συνεργασία. Η ίδια επιλέγει looks του για τις επίσημες εμφανίσεις και το αποτέλεσμα δεν απογοητεύει ποτέ. Το ίδιο συνέβη και με το Chanel σύνολο της στην εκδήλωση BAFTA Life. Η Margot Robbie εμφανίστηκε με ένα look που αποπνέει αυτή την ανεπιτήδευτη κομψότητα, για την οποία φημίζονται οι Γαλλίδες και φυσικά ο οίκος. Η ηθοποιός μοίρασε στιλιστική έμπνευση και εμείς σημειώσαμε το ένα κομμάτι από το look της, που πρέπει οπωσδήποτε να αποκτήσεις.

Βρήκαμε τα πιο κομψά tweed τζάκετ στη Mango για να υιοθετήσεις το look της Margot Robbie

Ο λόγος για το παρακάτω total black look που αποτελείται από ένα tweed σύνολο με oversized blazer και παντελόνα. Η Margot Robbie ολοκλήρωσε την εμφάνιση της με ένα απλό τοπ, statement χρυσούς κρίκους και έναν φιόγκο στα μαλλιά. Εμείς από το look της ξεχωρίζουμε το tweed τζάκετ, το αγαπημένο πανωφόρι των Γαλλίδων. Πρόκειται για ένα κομμάτι κλειδί της γυναικείας γκαρνταρόμπας, που δεν αγγίζουν οι τάσεις και ο χρόνος. Είναι διαχρονικά κομψό και αποπνέει αριστοκρατία και πολυτέλεια. Μπορεί να αναβαθμίσει ακόμα και το πιο απλό look με τζιν και σίγουρα αξίζει μία θέση στην γκαρνταρόμπα σου.

Αναζητώντας ένα τέτοιο τζάκετ βρήκαμε τα παρακάτω δύο σχέδια στη συλλογή της Mango, που φέρουν παρόμοιο look έχοντας ακόμη και τα ίδια κουμπιά, τις μεταλλικές λεπτομέρειες που το κάνουν ακαταμάχητο.

Tweed τζάκετ, Mango

Tweed τζάκετ, Mango

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ