Follow us

Στη Stradivarius θα βρεις τα πιο hot φορέματα για να φορέσεις στις γιορτές

Η αναζήτησή σου για φορέματα γεμάτα holiday spirit ξεκινά εδώ.

MissBloom TEAM
Τα πιο hot φορέματα της Stradivarius για να φοράς στις γιορτές Splash News / Ideal Images

Μπορούμε να πούμε πολλά πράγματα για τα εορταστικά outfits, το dress code, τις αμέτρητες επιλογές που έχεις να κάνεις μεταξύ παλτού, δερμάτινου τζάκετ ή faux γούνας, ακόμα και τα αξεσουάρ που είναι κατάλληλα για πιο λαμπερές περιστάσεις. Σε αυτό το άρθρο, όμως, θα εστιάσουμε σε ένα από τα πιο θηλυκά κομμάτια-αν όχι το πιο θηλυκό- της γυναικείας γκαρνταρόμπας, το φόρεμα. Για εσένα που αναζητάς ένα glam σύνολο για τις γιορτές που να μπορεί να σταθεί επάξια ανάμεσα σε όλα τα festive looks, με ελάχιστο ή και καθόλου styling, το φόρεμα είναι εκείνο το κομμάτι που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη.

Όσα φορέματα όμως και αν περιλαμβάνει η γκαρνταρόμπα μας, η αλήθεια είναι πως όλο και κάποιο καινούργιο θα μας κεντρίσει την προσοχή και θα γίνει το επόμενο κομμάτι στη wishlist μας. Και όχι άδικα, αφού οι τάσεις μεταβάλλονται, οι εποχές αλλάζουν και οι καιρικές συνθήκες δημιουργούν νέες ανάγκες. Και ποια καλύτερη αφορμή για να ανανεώσεις το dress rotation σου από την πιο λαμπερή περίοδο του χρόνου;

Χάρη στο εορταστικό πνεύμα οι περιορισμοί είναι λίγοι στην αγορά ενός φορέματος. Όλα τα μήκη, χρώματα και υλικά είναι αποδεκτά. Η μόνη προϋπόθεση είναι να νιώθεις εσύ υπέροχα με τον εαυτό σου, να ταιριάζουν στο προσωπικό σου στυλ και φυσικά να έχουν μία -γερή- δόση λάμψης.

Και όταν λέμε λάμψη, μην τρομάζεις, μπορείς να είσαι μέσα στην εορταστική ατμόσφαιρα με ή χωρίς παγιέτα, και η Stradivarius διαθέτει αμέτρητες επιλογές που καλύπτουν όλα τα γούστα.

Για εσένα που προτιμάς πιο "ήσυχες" εμφανίσεις αλλά παράλληλα, θες να αποφύγεις τον σκόπελο "casual στις γιορτές", μπορείς να επιλέξεις το βελούδινο μίνι φόρεμα με τον έναν ώμο και να το συνδυάσεις με ένα biker jacket και δερμάτινες μπότες κάτω από το γόνατο. Αν πάλι, σου αρέσουν τα πιο εκκεντρικά looks και ανυπομονείς να φορέσεις παγιέτα και γκλίττερ, τότε το φόρεμα με τη halter λαιμοκοψή και ασημί παγιέτα, είναι αυτό που έψαχνες. Συνδύασε το με φούξια γόβες και τσαντάκι για το απόλυτα bold outfit. Ένα ακόμη κομμάτι που ξεχωρίσαμε είναι το ντεβορέ φόρεμα με pattern στις αποχρώσεις του μπορντό. Μαζί με ένα φαρδύ choker, αρβύλες και ένα καλσόν με δαντελωτές λεπτομέρειες, θα γίνει η τέλεια goth επιλογή, για αυτή την εορταστική περίοδο, και όχι μόνο.

Δες όλες τις επιλογές εδώ

Ντεβορέ φόρεμα House of The Dragon, Stradivarius

Βραδινό κοντό φόρεμα με όγκο, Stradivarius

Βελούδινο ασύμμετρο φόρεμα, Stradivarius

Μόντι γυαλιστερό υφασμάτινο φόρεμα, Stradivarius

Αμπιγιέ ασσύμετρο φόρεμα με παγέτες, Stradivarius

Ασύμμετρο ντραπέ φόρεμα, Stradivarius

Φόρεμα House of the Dragon από μπροκάρ ύφασμα, Stradivarius

Σατέν μίνι φόρεμα lingerie, Stradivarius

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ