Follow us

Οι πιο chic τσάντες χιαστί για να φορέσεις σε day-to-night εμφανίσεις

Τις λατρεύουν οι Παριζιάνες και εμείς βρήκαμε τα πιο κομψά σχέδια.

Οι πιο chic τσάντες χιαστί για να φορέσεις σε day-to-night εμφανίσεις Splash News / Ideal Images

Οι τσάντες αποτελούν για πολλές από εμάς το sweet spot των αξεσουάρ. Είναι το ένα fashion item, που δεν μπορούμε ποτέ να χορτάσουμε καθώς κάθε νέο σχέδιο έχει κάτι νέο και διαφορετικό να προσθέσει στις εμφανίσεις μας. Άλλωστε, δεν μπορείς να έχεις μόνο μία τσάντα για κάθε περίσταση. Μπορείς, όμως, να έχεις μία τσάντα για πολλές περιστάσεις, που πληροί όλες τις στιλιστικές προϋποθέσεις του εκλεπτυσμένου και διαχρονικού στιλ. ''Μελετώντας'' τα νέα drops των αγαπημένων fashion brands, το street style των πιο κομψών γυναικών αλλά και τις απαιτήσεις της σύγχρονης γυναίκας καταλήξαμε σε ένα συμπέρασμα: Στη συλλογή των τσαντών σου χρειάζεσαι σίγουρα μία τσάντα χιαστή ή όπως θα δεις να αναφέρεται στα διάφορα e-shops αλλά και στα social media τις crossbody, αυτές που ''φοριούνται'' διαγώνια στο σώμα μας.

Γιατί χρειάζεσαι μία crossbody τσάντα;

Πριν αρκετό καιρό είχαμε κάνει λόγο για τις χιαστές τσάντες. Σε εκείνο το άρθρο στο MissBloom είχαμε αναλύσει την έντονη παρουσία τους στις γκαρνταρόμπες και κατά επέκταση στις εμφανίσεις των πιο κομψών γυναικών, των Παριζιάνων. Οι γυναίκες που φημίζονται για το αξιοζήλευτο ανεπιτήδευτο στιλ τους επέλεγαν τόσο στις καθημερινές εμφανίσεις τους όσο και στις επίσημες τσάντες με crossbody σχέδιο. Μάλιστα, ήταν πολλές οι Παριζιάνες που είχαν παραπάνω από μία χιαστή τσάντα στη συλλογή τους, από τις casual crossbody έως τα σχέδια με πιο glam αισθητική και party look για τα βραδινά σύνολα τους.

Η δημοτικότητα τους είναι μεγάλη τόσο μεταξύ των κομψών Παριζιάνων όσο και των υπόλοιπων fashion lovers για το απλό γεγονός πως αφήνει τα χέρια ελεύθερα. Έτσι μπορείς να κρατάς το κινητό σου ή άλλα πράγματα στην καθημερινότητά σου φέροντας εις πέρας τις υποχρεώσεις σου, ενώ το βράδυ μπορείς να χορεύεις ανενόχλητη χωρίς να ανησυχείς για την τοποθέτηση της τσάντας σου. Πέρα από την πρακτικότητα της, το συγκεκριμένο σχέδιο φέρει στιλιστική ευελιξία για να το συνδυάζεις με κάθε σύνολο σου. Plus, έχει διαχρονικό status.

Παρακάτω, λοιπόν, συγκεντρώσαμε τις πιο κομψές crossbody τσάντες για day to night εμφανίσεις, που θα σε αναδείξουν στην πιο καλοντυμένη αλλά και άνετη fashionista.

Τσάντα χιαστί, Carpisa.

Crossbody τσάντα με tweed look, Guess

Crossbody τσάντα, Chiara Ferragni

Caramel τσάντα, Love Moschino

Crossbody τσάντα με ιδιαίτερο σχήμα, Zara

Βελούδινη τσάντα χιαστί, Mango

Ταμπά τσάντα με γεωμετρικό look, Massimo Dutti

Crossbody τσάντα με κροκό εφέ, Bershka

Crossbody τσάντα με χερούλι, H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ