Follow us

Η Μαρία Κορινθίου με το διαχρονικά κομψό φόρεμα για τις γιορτές

Η Μαρία Κορινθίου δίνει την ψήφο εμπιστοσύνης της στο iconic μαύρο φόρεμα.

Η Μαρία Κορινθίου φόρεσε το καλσόν που ταιριάζει τέλεια με το μαύρο φόρεμά σου Instagram @mariakorinthiou

Μερικά κομμάτια στη γυναικεία γκαρνταρόμπα καταφέρνουν να αποκτούν ένα στιλιστικά ''premium status''. Είναι διαχρονικά, συγχρόνως κομψά, έχουν ένα ανεπιτήδευτο look αλλά και ένα αβίαστο sexiness και μεγάλη στιλιστική ευελιξία. Με λίγα λόγια θα τα ονομάζομε ως τα ''unicorns'', τα τέλεια κομμάτια της συλλογής μας. Ένα από αυτά είναι το φόρεμα που επέλεξε σε πρόσφατη τηλεοπτική εμφάνιση της η Μαρία Κορινθίου. Πρόκειται για το μαύρο φόρεμα ή όπως θα το δεις να αναφέρεται στην ιστορία της μόδας, το Little Black Dress.

Ο αείμνηστος σχεδιαστής Karl Lagerfeld έλεγε, πως καμία δεν μπορεί να είναι απροετοίμαστη ή υπερβολική φορώντας ένα μαύρο φόρεμα. Ο Κάιζερ της μόδας, όπως επίσης και οι πιο εμβληματικοί σχεδιαστές στη βιομηχανία της, επαινούσε με κάθε ευκαιρία το εν λόγω κομμάτι και όχι αδίκως. Αμέτρητες γυναίκες ανά τον κόσμο βασίζονται πάνω του για να δημιουργήσουν εμφανίσεις για κάθε περίσταση. Το μαύρο φόρεμα είναι ένα πραγματικά ασυναγώνιστο κομμάτι, σαν το λευκό πουκάμισο, που δεν θα φύγει ποτέ από τις τάσεις της μόδας. Είναι ευκολοφόρετο, αποτελεί one - piece outfit, είναι επιβλητικό, κομψό και σαγηνευτικό. Ανάλογα τα αξεσουάρ μπορεί να μεταμορφωθεί από ένα καθημερινό φόρεμα γραφείου σε ένα εντυπωσιακό για τις βραδινές εξόδους. Οι στιλιστικές του δυνατότητες είναι απεριόριστες.

Η Μαρία Κορινθίου δίνει την ψήφο εμπιστοσύνης της στο iconic μαύρο φόρεμα

Μία από τις θαυμάστριες του φαίνεται πως είναι και η Μαρία Κορινθίου, η οποία πρόσφατα εμφανίστηκε στο πλατό της πρωινής εκπομπής που παρουσιάζει με το ιδανικό μαύρο φόρεμα για τις εορτές. Η ίδια επέλεξε ένα κομψό σχέδιο με κλειστή λαιμόκοψη, μακρύ μανίκι και ίσια γραμμή, ενώ το μήκος του έφτανε μόλις λίγο κάτω από το γόνατο. Είναι ένα ιδανικό look για τις εορτές, όπως επίσης και για day to night εμφανίσεις αυτή την περίοδο. Plus, η γραμμή του κολακεύει κάθε γυναίκα δημιουργώντας ένα σοφιστικέ και δυναμικό look.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ