Follow us

Το καπιτονέ μπουφάν της Σοφίας Καρβέλα που θα φορέσουμε και εμείς φέτος

Η Σοφία Καρβέλα φόρεσε το πανωφόρι που χρειάζεσαι στην καθημερινότητα σου.

Η Σοφία Καρβέλα θεωρεί αυτό το άνετο τζιν ό,τι πιο σέξι έχει φορέσει και το χρειαζόμαστε στην ντουλάπα μας Instagram @thesofiakarvela

Η Σοφία Καρβέλα έχει πάθος για τη μόδα και έρωτα με το styling. Μία σύντομη περιήγηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είναι αρκετή για να τα καταλάβεις. Η ίδια τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως στιλίστρια και δημιουργικός σύμβουλος για fashion brands στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, όπου ζει μαζί με την οικογένεια της. Η κόρη του Νίκου Καρβέλα και της Άννας Βίσση με κάθε ευκαιρία εκφράζει την αγάπη της για τη μόδα και δημοσιεύει αγαπημένα της looks, προβάλλοντας και τη δουλειά της. Ανάμεσα στις αναρτήσεις της εμείς ξεχωρίσαμε την εμφάνιση της με το must have μπουφάν της σεζόν, το καπιτονέ μπουφάν, που χρειάζεται κάθε γυναίκα στη χειμερινή γκαρνταρόμπα.

Γιατί χρειάζεσαι ένα καπιτονέ μπουφάν στην καθημερινότητα σου; Η δημοτικότητα των καπιτονέ μπουφάν εκτοξεύθηκε τα τελευταία χρόνια με τις fashionistas να το ερωτεύονται και να μην το αποχωρίζονται. Βλέπουμε αμέτρητα καπιτονέ πανωφόρια στο street style αυτή την περίοδο, κάποια έχουν το κλασικό look του puffer τζάκετ και άλλα έχουν έντονες αποχρώσεις και ανανεωμένα looks, που του δίνουν περισσότερο χαρακτήρα -πάρε παράδειγμα το καπιτονέ μπουφάν της Σοφίας Καρβέλα. Τα συγκεκριμένα πανωφόρια για χρόνια είχαν μία κακιά φήμη, καθώς θεωρούνταν κάπως άχαρα και ξεπερασμένα, όμως, οι σχεδιαστές βρήκαν σε αυτό τις κατάλληλες δυνατότητες για να το αναδείξουν στο must have fashion item των casual chic και athleisure στιλ.

Τα καπιτονέ μπουφάν προσφέρουν ζεστασιά τις κρύες ημέρες, ολοκληρώνουν μοναδικά τα casual looks μας και είναι τα πανωφόρια που αναβαθμίζουν τις χαλαρές εμφανίσεις μας, όπως εκείνες του Σαββατοκύριακου και των brunch. Η πρακτικότητα και η στιλιστική αξία του είναι σημαντικές και προσφέρουν πολλά στην χειμερινή γκαρνταρόμπα. Για αυτό και το έχει επιλέξει και η Σοφία Καρβέλα.

Βρες παρακάτω 3 puffer μπουφάν που πληρούν όλες τις στιλιστικές απαιτήσεις της σεζόν και δεν θα σταματήσεις να φοράς στην καθημερινότητα σου.

Editor's Choice

Καπιτονέ μπουφάν, H&M

Καπιτονέ μπουφάν, Zara

Καπιτονέ μπουφάν, Stradivrius

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ