Follow us

Σου άρεσε το "Wednesday"; Τότε σίγουρα θα λατρέψεις το fashion trend που υιοθετούν οι fans της σειράς

Φέτος θα φορέσεις gothic total black σύνολα, βελούδο και κορσέδες.

MissBloom TEAM
Σού άρεσε το 'Wednesday'; Τότε σίγουρα θα λατρέψεις το fashion trend που υιοθετούν οι fans της σειράς Instagram/ Wednesday Netflix

Ο νέος εθισμός μας στο Netflix ονομάζεται "Wednesday" και είναι η σειρά η οποία στηρίζεται στη μικρή κόρη της διάσημης κινηματογραφικής οικογένειας Addams. Σκηνοθετημένη από τον Tim Burton και με την πρωταγωνίστρια Jenna Ortega να έχει κερδίσει τις εντυπώσεις χάρη στο ταλέντο της, η σειρά έχει συγκεντρώσει τις περισσότερες ώρες τηλεθέασης στη γνωστή πλατφόρμα streaming. Η spooky ηρωίδα Wednesday, με τον δυναμικό και ιδιόρρυθμο χαρακτήρα της, έχει ήδη αναχθεί σε ένα style icon που ασκεί επιρροή στην παγκόσμια pop κουλτούρα μέσω των dark συνόλων της, επαναφέροντας το γκόθικ στιλ στο προσκήνιο.

Η gothic αισθητική στα ρούχα έχει τις ρίζες της στον 13ο αιώνα και έχοντας αναβιώσει αρκετές φορές από τις τάσεις της μόδας, έχει εξελιχθεί αρκετά στιλιστικά. Κατά βάση χαρακτηρίζεται από μάξι γραμμές, υφάσματα όπως το βελούδο, το δέρμα και η δαντέλα, κορσέδες, γάντια και φυσικά όλα σε σκούρα χρώματα, με πρωταγωνιστή το μαύρο. Τα looks της Wednesday στη σειρά, αποτελούν την πιο πρόσφατη αφορμή για να υιοθετήσουμε το σκοτεινό και μυστήριο γκόθικ στιλ, όμως η μόδα είχε προετοιμάσει ήδη το έδαφος για αυτό το comeback.

Στη φετινή σεζόν στα fashion shows οίκων όπως Givenchy, Dior και Chloe είδαμε επιβλητικά μίντι δερμάτινα φορέματα, platform Mary Janes με μπαρέτες μέχρι το γόνατο και δυναμικά high neck τοπ, σε μαύρο χρώμα, που αποτυπώνουν την gothic επιρροή.

Το highlight όμως της επαναφοράς του goth στιλ στις τάσεις τις σεζόν είναι αναμφισβήτητα το στιλ της Wednesday. Από τις μίντι φούστες με πιέτες σε Α γραμμή μέχρι τα bold high neck τούλινα φορέματα και τις μακριές δερμάτινες καμπαρντίνες, τα εύσημα της επαναπροσδιορισμένης goth αισθητικής, της ανήκουν δικαιωματικά.

Αν δεν ήσουν ποτέ fan των φωτεινών χρωμάτων, τότε αυτή είναι η ευκαιρία σου να εκφράσεις την πιο μυστηριώδη πτυχή του εαυτού σου μέσω των looks σου. Φόρεσε το μαύρο βελούδινο φόρεμά σου, καλσόν με λεπτομέρειες δαντέλας και τα chunky loafers σου και άσε την Wednesday που κρύβεις μέσα σου να αναδειχθεί. Ακόμα όμως και αν πάντα επιλέγεις ένα χρώμα στην εμφάνισή σου, μπορείς να δώσεις ένα διαφορετικό twist και να ανανεωθείς. Επίλεξε το αγαπημένο σου colourful παντελόνι και συνδύασε το με ένα τοπ τύπου κορσέ σε μαύρο χρώμα πάνω από λευκό πουκάμισο και ολοκλήρωσε το outfit με Mary Janes με τριπλή μπαρέτα και χοντρό τακούνι και ένα φαρδύ choker με ροζέτα.

Φέτος το χειμώνα το μότο είναι "On Wednesdays we wear black". Ενστερνίσου το και εσύ και τόλμησε edgy εμφανίσεις όχι μόνο τις Τετάρτες αλλά κάθε μέρα.

Get inspired

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ