Follow us

Βρήκαμε μπαλαρίνες παρόμοιες με της Ελένης Μενεγάκη για να φοράς από μία πρωινή μέχρι μια βραδινή έξοδο

Η Ελένη Μενεγάκη φόρεσε α αγαπημένα παπούτσια των fashionistas, τις μπαλαρίνες.

Ελένη Μενεγάκη Instagram

Η Ελένη Μενεγάκη μπήκε στο στιλιστικό ραντάρ με μία πρόσφατη εμφάνιση της. Η παρουσιάστρια απόλαυσε μία θεατρική βραδιά και ο φωτογραφικός φακός του NDP απαθανάτισε το look της. Η Ελένη Μενεγάκη παρακολούθησε μία παράσταση στο Θέατρο Αλίκη φορώντας το πιο hot παπούτσι της σεζόν. Όπως θα δεις στις φωτογραφίες η ίδια δημιούργησε ένα casual chic look αποτελούμενο από μία loose παντελόνα, ένα λευκό πουλόβερ με ''V'' λαιμόκοψη, μία πλεκτή αμάνικη μακριά ζακέτα σε nude απόχρωση. Η ίδια ολοκλήρωσε το look της με μία ταμπά τσάντα ώμου και τα αγαπημένα παπούτσια των fashionistas, τις μπαλαρίνες.

Βρήκαμε μπαλαρίνες παρόμοιες με της Ελένης Μενεγάκη για να φοράς από μία πρωινή μέχρι μια βραδινή έξοδο

Οι μπαλαρίνες φέτος έχουν επιστρέψει στις τάσεις της μόδας πιο δυναμικά από ποτέ. Την παρουσία τους έκαναν αισθητή ήδη από την περσινή σεζόν, όταν ο κόσμος του Tik Tok ανέδειξε την αισθητική του μπαλέτου και της ρετρό κοκέτας, κάτι που συνέβαλλε στην επάνοδο των ballet flats. Plus, τα εν λόγω άνετα παπούτσια φέρουν εδώ και χρόνια την ψήφο εμπιστοσύνης των Γαλλίδων. Άλλωστε, εκείνες δεν τις αποχωρίστηκαν ποτέ, όμως, τώρα τις φορούν ασταμάτητα συνδυάζοντας τες με κάθε τους σύνολο: Από εκείνο του γραφείου μέχρι το outfit για τη βραδινή έξοδο. Η άνεση, άλλωστε, είναι βασική για τα French Girls.

Εδώ να αναφέρουμε πως τόσο οι Γαλλίδες όσο και οι fashionistas ανά τον κόσμο έχουν επενδύσει στο trend, μετά την φετινή viral εκδοχή του στην πασαρέλα της Miu Miu. Ο οίκος στην παρουσίαση της συλλογής Φθινόπωρο/Χειμώνας '22-23 έντυσε τα μοντέλα της με τις πιο κομψές μπαλαρίνες που έχουμε δει. Σατινέ με τα χαρακτηριστικά λουράκια του υποδήματος, που φορούν στο μπαλέτο, και τον φιόγκο αποτελεί την πιο άνετη και κομψή πρόταση για το φθινόπωρο και το χειμώνα. Το συγκεκριμένο σχέδιο αποτίει φόρο τιμής στο αρχικό look των Miu Miu μπαλαρινών, που είχε παρουσιάσει ο οίκος το 2016 τραβώντας και τότε τα βλέμματα της fashion κοινότητας πάνω του.

Έχοντας την έγκριση και των fashionistas αλλά και της Ελληνίδας παρουσιάστριας βρήκαμε σχέδια που πληρούν τις απαιτήσεις της μόδας αλλά και του all day ντυσίματος. Συνέχισε να σκρολάρεις για να τις ανακαλύψεις.

Editor's Choice

Μπαλαρίνες με με φιόγκο, NAK

Μπαλαρίνες με αγκράφα, Envie Shoes

Μπαλαρίνες με αγκράφα, Kalogirou

Μπαλαρίνες με φιόγκο, Haralas

Μπαλαρίνες με αγκράφα, Mango

Μπαλαρίνες με φιόγκο, Marks & Spencer

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ