Follow us

Είσαι καλεσμένη σε γάμο; Βρήκαμε τα φορέματα που μπορείς να φορέσεις αυτή την εποχή

Τα φορέματα που πληρούν όλες τις στιλιστικές απαιτήσεις ενός χειμερινού γάμου.

Είσαι καλεσμένη σε γάμο; Βρήκαμε τα φορέματα που μπορείς να φορέσεις αυτή την εποχή Splash/Ideal Images

Τους προηγούμενους μήνες είχαμε χάσει το μέτρημα με τις προσκλήσεις και τα ''RSVP'' των γάμων, που πραγματοποιήθηκαν φέτος το καλοκαίρι και σίγουρα δεν ήμασταν οι μόνες. Βέβαια, η wedding season δεν τελείωσε στις 31 Αυγούστου. Αντιθέτως συνεχίζει δυναμικά, αφού για τα περισσότερα ζευγάρια ο μαγικός χειμώνας και δη η εορταστική περίοδος των Χριστουγέννων είναι οι ιδανικές εποχές για τη διοργάνωση του γάμου. Έτσι και πάλι έχουμε στα χέρια μας προσκλητήρια, ενώ το βασικό ερώτημα που μας ταλανίζει επιστρέφει πιο δυναμικά από ποτέ: Τι θα φορέσουμε ως καλεσμένες σε μία χειμερινή τελετή γάμου;

Οι καλοκαιρινοί γάμοι έχουν πιο εύκολο dress code από τους χειμερινούς και έτσι τώρα χρειαζόμαστε μία παραπάνω βοήθεια. Για αυτό και απευθυνθήκαμε στις fashion insiders, οι οποίες εμπιστεύονται και πάλι τα φορέματα στους χειμερινούς γάμους με τη μόνη διαφορά να βρίσκεται στα σχέδια και το ''ύφος'' τους. Τον χειμώνα όλες επιλέγουν μονόχρωμα φορέματα χωρίς ανάλαφρες σιλουέτες και σίγουρα χωρίς μοτίβα, όπως τα καλοκαιρινά φλοράλ και λαχούρια. Συνεχίζουμε να βλέπουμε στις εμφανίσεις τους έντονες αποχρώσεις, απλά σε μία σκούρα χρωματική παλέτα. Βέβαια, όσον αφορά την εορταστική περίοδο και τους γάμους που θα λάβουν χώρα κατά τη διάρκεια της, το dress code γίνεται πολύ πιο λαμπερό. Παγιέτα, βελούδο, σέξι σιλουέτες, glamorous λεπτομέρειες και αποχρώσεις που κεντρίζουν την προσοχή θεωρούνται απαραίτητα.

Αναλύοντας, λοιπόν, τις τάσεις της σεζόν, τις πιο κομψές επιλογές των fashionistas αλλά και τα νέα fashion drops ξεχωρίσαμε τα κατάλληλα φορέματα για άψογες εμφανίσεις για εσένα που είσαι καλεσμένη σε γάμο αυτή την περίοδο. Συνέχισε να σκρολάρεις για να ανακαλύψεις τα glam σχέδια που θα σε αναδείξουν στην πιο καλοντυμένη παρουσία της εκδήλωσης κερδίζοντας τις εντυπώσεις για όλους τους σωστούς λόγους.

Editor's Choice

Μίντι φόρεμα με κρόσσια και παγιέτα, H&M

Σατινέ φόρεμα, Zara

Μίντι φόρεμα με σκίσιμο στο πόδι, Massimo Dutti

Μίνι φόρεμα με φιόγκο, Mango

Μίντι γυαλιστερό φόρεμα, Stradivarius

Βραδινό μάξι φόρεμα, BSB

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ