Follow us

Το Revenge Dress της Bershka που έγινε viral

Μαύρο, sexy και δυναμικό, το φόρεμα από τη Bershka που αξίζει να κάνεις δικό σου.

Το Revenge Dress της Bershka που έγινε viral Splash/Ideal Images

Μέχρι τώρα θα έχεις καταλάβει πως είμαστε φανατικοί χρήστες του Tik Tok, καθώς ανάμεσα στα μικρού μήκους βίντεο ανακαλύπτουμε τόσο την απαραίτητη στιλιστική έμπνευση, όσο και τα trends άλλα και τα must haves της σεζόν. Οι fashionistas στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης δεν σταματούν να μοιράζονται κάθε fashion item, που λατρεύουν αλλά και κάθε ρούχο και αξεσουάρ, που πληρεί τις στιλιστικές προϋποθέσεις μίας καλά ενημερωμένης γκαρνταρόμπας. Κάπως έτσι πέσαμε πάνω στο βίντεο με το απόλυτο Revenge φόρεμα από τη νέα συλλογή της Bershka.

Πρόκειται για ένα φόρεμα που θα σε αναδείξει όχι απλά στην πιο καλοντυμένη, αλλά στην πιο ''μαγνητική'' παρουσία της βραδιάς. Είναι το φόρεμα, με το οποίο θα πάρεις ''εκδίκηση'', εξού και η ονομασία του. Το revenge dress είναι πάντα μαύρο, έχει μία αδιαμφισβήτητη sexy διάθεση και θα σε ξεχωρίσει ανάμεσα στα πλήθη. Σαν όρος παρουσιάστηκε στο λεξικό χάρη στην πριγκίπισσα Diana, μία γυναίκα που ήθελε όχι απλά να ξεχωρίσει αλλά να κάνει τον πρώην σύζυγό της να μετανιώσει που την έχασε.

Για την ιστορία: Η πριγκίπισσα Diana είχε διαμορφώσει μία ιδιαίτερη σχέση με το στιλ και τη μόδα. Μέσα από αυτά μπορούσε να εκφράσει όσα δεν μπορούσε να ξεστομίσει. Τα σκαμπανεβάσματα στη ζωή της λαίδης ''D'' εκφράστηκαν μέσω του στιλ της με την πιο εκκεντρική εμφάνισή της να είναι εκείνη με το ξακουστό ''Revenge Dress''. Το δικό της φόρεμα εκδίκησης, ήταν εκείνο που επέλεξε για το καλοκαιρινό πάρτι στη γκαλερί Serpentine, λίγο μετά την αποκάλυψη της σχέσης της Καμήλας με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Κάρολο.

Το viral Revenge φόρεμα από τη Bershka

Εμείς λοιπόν βρήκαμε το Revenge Dress στη Bershka χάρη στο Tik Tok. Ο λόγος για το παρακάτω φόρεμα που έχει μίνι μήκος, κλειστή λαιμόκοψη, μαύρη απόχρωση, ριμπ ύφανση και φέρει ένα εντυπωσιακό cut out στην πλάτη, όπως επίσης και χρυσές αλυσίδες. Είναι ιδανικό για εσένα που λατρεύεις τις βραδινές εξόδους, αλλά και εσένα, που το πρόγραμμα σου έχει πολλά φοιτητικά parties.

Θα βρεις το viral revenge dress παρακάτω.

Το Revenge Dress της Bershka που έγινε viral
Μίνι πλεκτό φόρεμα με αλυσίδες στην πλάτη, Bershka

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ