Follow us

Η model instructor του GNTM Μαίρη Βυτινάρος φωτογραφίζεται με τα πιο cool party φορέματα από τη νέα Η&M συλλογή

Η Μαίρη Βυτινάρος φοράει τα πιο κομψά βραδινά φορέματα και έχουν πράσινο πρόσημο.

Η model instructor του GNTM Μαίρη Βυτινάρος φωτογραφίζεται με τα πιο cool party φορέματα από τη νέα Η&M συλλογή Courtesy of H&M

Η βιωσιμότητα πλέον έχει στιλ, δεν περιορίζεται και η νέα συλλογή της H&M με βραδινά φορέματα είναι η απόδειξη πως μπορείς να φορέσεις το πιο glamorous σχέδιο και να έχει πράσινο πρόσημο. Έχουμε τονίσει αρκετές φορές τη σημασία της στήριξης της βιωσιμότητας στη βιομηχανία της μόδας, αλλά και τη δημιουργία μίας γκαρνταρόμπας με σεβασμό προς το περιβάλλον και η Η&Μ ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις μας με τον πιο chic και καινοτόμο τρόπο. Πιο συγκεκριμένα, το διάσημο brand σχεδίασε τη νέα του συλλογή H&M Innovation Metaverse Design Story με τα πιο ενδιαφέροντα βραδινά φορέματα για αυτή την περίοδο. Μάλιστα, το μοντέλο της καμπάνιας δεν είναι άλλη από την Μαίρη Βυτινάρος, την model Instructor του GNTM.

Το διάσημο μοντέλο από την Αυστραλία με καταγωγή από την Ελλάδα φόρεσε πρώτη τα νέα φορέματα της H&M, τα οποία αξίζουν μία θέση στην γκαρνταρόμπα σου για πολλούς λόγους.

Η model instructor του GNTM Μαίρη Βυτινάρος φωτογραφίζεται με τα πιο cool party φορέματα από τη νέα Η&M συλλογή

Η Μαίρη Βυτινάρος με τα βιώσιμα φορέματα της H&M που θα σε αναδείξουν στην πρωταγωνίστρια της βραδιάς

Η Μαίρη Βυτινάρος πόζαρε στο Mural που επιμελήθηκε η Κολυμπίρη Μαρία Αιμιλία και φωτογραφήθηκε από τον ταλαντούχο aerial φωτογράφο και designer Costa Spathi φορώντας 4 φορέματα από τη νέα συλλογή της Η&Μ σε έντονες αποχρώσεις, που ανανεώνουν το επίσημο ντύσιμο. Τα σχέδια της Η&Μ έχουν μία punk αισθητική, κάτι το δραματικό αλλά και επαναστατικό, το οποίο σε μαγνητίζει με τις αιθέριες σιλουέτες. Απόδειξη αποτελούν οι φωτογραφίες της Μαίρης Βυτινάρος με τα φορέματα. Ποια θα μπορούσε να αντισταθεί στο φόρεμα με τον κορσέ σε κίτρινο neon χρώμα και τη δραματική τούλινη φούστα; Καμία, βέβαια το ίδιο ισχύει και για το φούξια φουσκωτό μίνι φόρεμα, όπως επίσης και για το βολάν μοβ μίνι σχέδιο, που παραπέμπουν και τα δύο σε ανθισμένο λουλούδι δίνοντας νέα διάσταση στο βραδινό look και γράφοντας από την αρχή το dress code του.

Courtesy of H&M

Η κυκλικότητα και η βιωσιμότητα αποτελούν την ραχοκοκαλιά των νέων designs της Η&Μ. Τα φορέματα της συλλογής διαθέτουν ανακυκλωμένες ίνες πολυεστέρα κατασκευασμένες εξ ολοκλήρου από παλιά ενδύματα και απορρίμματα υφασμάτων που συλλέγονται σε συνεργασία με το πρόγραμμα συλλογής ενδυμάτων στα καταστήματα H&M. Επιπλέον, αποτελούνται από καινοτόμα υλικά βιώσιμης προέλευσης, όπως ο ανακυκλωμένος πολυεστέρας REPREVE® Our Ocean™, που κατασκευάζεται από πλαστικά μπουκάλια, που έχουν συλλεχθεί από τον ωκεανό. Εντυπωσιακές είναι και οι πούλιες που κοσμούν μερικά από τα σχέδια, οι οποίες είναι 100% ανακυκλωμένες από απορρίμματα πλαστικών μπουκαλιών.

Courtesy of H&M
Courtesy of H&M

Η συλλογή μεταξύ άλλων περιλαμβάνει 22 εκπληκτικές εμφανίσεις γυναικείων ενδυμάτων, 7 δυναμικές εμφανίσεις ανδρικών ενδυμάτων και μια σειρά από General Information αξεσουάρ σχεδιασμένα με γνώμονα την κυκλικότητα. H H&M Innovation Metaverse Design Story θα διατίθεται προς πώληση στο hm.com, από τις 8 Δεκεμβρίου.

Τα φορέματα της Η&Μ στο κόκκινο χαλί των British Fashion Awards

Τα φορέματα της συλλογής Η&M Innovation Metaverse Design Story απέδειξαν πως μπορούν να φορεθούν και στο κόκκινο χαλί. Πριν λίγα 24ωρα έλαβαν χώρα τα British Fashion Awards στο red carpet του οποίου φορέθηκε το κίτρινο σχέδιο από την ηθοποιό και επιχειρηματία Shay Mitchel και το μοβ από το supermodel Leomie Anderson. Ένα είναι σίγουρο με τα φορέματα της H&M θα ξεχωρίσεις όπως μία σταρ στο κόκκινο χαλί στις βραδινές σου εξόδους.

Shay Mitchell
Leomie Anderson

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ