Follow us

Αν δεν σου αρέσουν τα φορέματα τότε τα party pants είναι η ιδανική επιλογή για τα πιο κομψά εορταστικά looks

Ο shopping guide με τα πιο κομψά παντελόνια για τις εορταστικές εμφανίσεις σου.

Τα party τσαντάκια από την νέα φθινοπωρινή συλλογή της Zara που θα ολοκληρώσουν τα βραδινά looks σου Splash/Ideal Images

Οι εορτές βρίσκονται μία ανάσα μακριά και όλες τρέχουμε πυρετωδώς για να προετοιμαστούμε καταλλήλως για αυτές. Ανάμεσα στα tasks της λίστας μας είναι βέβαια τα δώρα για τα αγαπημένα μας πρόσωπα, όπως επίσης και το εορταστικό ντύσιμο. Σήμερα θα εστιάσουμε κυρίως στο δεύτερο και πιο συγκεκριμένα στα party pants, τα παντελόνια με την πιο glamorous αισθητική, που αποτελούν τον φετινό πρωταγωνιστή των γιορτινών εμφανίσεων.

Γιατί τα party pants είναι η καλύτερη εναλλακτική λύση για εσένα, που δεν ''συμπαθείς'' τα φορέματα;

Τα συγκεκριμένα παντελόνια έχουν glamorous look και για αυτό αποκαλούνται και ως party pants. Έχουν λάμψη, μαξιμαλισμό, πολυτέλεια και fun στοιχεία, που τα κάνουν ιδανικά για επίσημα looks αλλά και για βραδινές εξόδους. Κάθε σεζόν επιστρέφουν στις εορταστικές συλλογές με ανανεωμένα σχέδια και ειδικά φέτος η ποικιλία είναι μεγάλη. Οι fashionistas περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά έχουν εμπιστευθεί τα party pants και τις κομψές βραδινές παντελόνες στα night out outfits. Μέσα από τα looks τους αποδεικνύουν, πως τα συγκεκριμένα fashion items δεν έχουν να στερηθούν τίποτα από τις κλασικές επιλογές του glam dress code. Ανάμεσα στις εμφανίσεις τους ξεχωρίζουν τα διχτυωτά παντελόνια και κολάν, που είναι διακοσμημένο με πολλά στρας. Οι fashion insiders τα συνδυάζουν με oversized blazers, ενώ αρκετές πειραματίζονται με το βραδινό layering δημιουργώντας ενδιαφέροντες συνδυασμούς, που δεν έχουμε συνηθίσει.

Τα party pants είναι ιδανικά για εσένα, λοιπόν, που θέλεις να ξεχωρίσεις φέτος τις εορτές έχοντας το πιο ενημερωμένο βραδινό στιλ. Βέβαια, είναι η κατάλληλη πρόταση και για όσες δεν συμπαθούν τα φορέματα, τις φούστες και τις ολόσωμες φόρμες, που προτείνει το εορταστικό dress code. Σε όποια κατηγορία και αν ανήκεις με το κατάλληλο glam παντελόνι θα δημιουργήσεις μία αξιοζήλευτη εμφάνιση.

Για όλους αυτούς τους λόγους εμείς δημιουργήσαμε τον πιο updated shopping guide με τα party pants, που θα σου λύσουν τα χέρια στο βραδινό ντύσιμο. Συνεχίζοντας να σκρολάρεις θα ανακαλύψεις μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων και έτσι είναι σίγουρο, πως θα βρεις το ιδανικό glam παντελόνι για εσένα.

Παντελόνι με παγιέτες, Marks & Spencer

Tweed παντελόνα, Mango

Διχτυωτό παντελόνι καμπάνα με στρας, Bershka

Παντελόνι με πούλιες, H&M

Παντελόνι με μεσαία μέση και απλικέ πούλιες, Zara

Διχτυωτό γυαλιστερό κολάν με στρας, Calzedonia

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ