Follow us

Η Μαρία Ολυμπία Γλίξμπουργκ με τα καλύτερα party shoes για να χορεύεις όλο το βράδυ

Η Μαρία Ολυμπία Γλίξμπουργκ έχει την ιδανική πρόταση για ένα κομψό και άνετο εορταστικό σύνολο.

Ψάχνεις το ιδανικό party dress; Η Μαρία Ολυμπία Γλίξμπουργκ έχει την ιδανική πρόταση για εσένα Splash News / Ideal Images

Από τη βραδινή γκαρνταρόμπα μας δεν λείπουν σίγουρα τα ψηλοτάκουνα, τα οποία αυτή την περίοδο αποκτούν πρωταγωνιστικό ρόλο στις εμφανίσεις μας. Σήμερα, όμως, θα κάνουμε λόγο για μία stylish εναλλακτική πρόταση, που είναι αρκετά πιο άνετη και σύγχρονη. Ο λόγος για τα υποδήματα που φόρεσε σε πρόσφατη εμφάνιση της η Μαρία Ολυμπία Γλίξμπουργκ. Η κόρης της Marie Chantal και του Παύλου Γλίξμπουργκ μπήκε ξανά στο στιλιστικό ραντάρ μας με ένα night out look, που πληροί όλες τις απαιτήσεις των τάσεων και της κομψής αισθητικής.

Ο λόγος για το παρακάτω look από το επετειακό δείπνο των Muzungu Sisters, στο οποίο γιόρτασαν τα 10 χρόνια πορείας του brand. Για αυτή την περίσταση η Μαρία Ολυμπία Γλίξμπουργκ επέλεξε ένα μίνι φόρεμα με velvet υφή, ιδιαίτερο σχέδιο στο μπούστο, ίσια λαιμόκοψη, έντονους ώμους και μακρύ μανίκι από τη συλλογή του brand. Η ίδια πρόσθεσε ένα πουά καλσόν και ολοκλήρωσε το look της με τα πιο άνετα βραδινά παπούτσια, που θα φοράς ασταμάτητα στα πάρτι. Πρόκειται για ένα φλατ ζευγάρι slingbacks με μεταλλιζέ όψη και λεπτομέρεια από φιόγκο στην μπαρέτα.

Γιατί τα φλατ παπούτσια της Μαρίας Ολυμπίας Γλίξμπουργκ είναι ιδανική πρόταση για το πιο άνετο εορταστικό look;

Με μία πρώτη όψη ίσως και να μην σε τραβήξει ένα φλατ σχέδιο παπουτσιού για το βραδινό ντύσιμο, όμως, η συγκεκριμένη πρόταση συνδυάζει όλα τα απαραίτητα στοιχεία που πληρούν τις απαιτήσεις του συγκεκριμένου dress code. Έχουν μεταλλιζέ όψη και έναν υπέροχο διακοσμητικό φιόγκο, όπως επίσης και μυτερή μύτη που που δίνει την όψη μίας πιο ψηλής σιλουέτας, δίνει δηλαδή αρκετούς πόντους στα πόδια. Ο συνδυασμός τους δημιουργούν το ιδανικό παπούτσι, που θα ολοκληρώσει τις βραδινές εξόδους σου αυτή την εορταστική περίοδο. Άνετα και πάνω από όλα κομψά, δεν έχουν να στερηθούν τίποτα από τα ψηλοτάκουνα και τα άβολα παπούτσια. Φέτος κάνε τη διαφορά και δώσε την ψήφο εμπιστοσύνης σου σε ένα φλατ παπούτσι, όπως αυτό της Μαρίας Ολυμπίας Γλίξμπουργκ.

Plus, τα φλατ παπούτσια και κυρίως οι μπαλαρίνες, που θυμίζουν τα εν λόγω Chanel slingbacks της Μαρίας Ολυμπίας Γλίξμπουργκ, έχουν επιστρέψει στις τάσεις της σεζόν πιο δυναμικά από ποτέ. Θερμές υποστηρίκτριες τους είναι οι Παριζιάνες, που τα εμπιστεύονται για all day εμφανίσεις. Αν έχουν κερδίσει τη δική τους εμπιστοσύνη, τότε σίγουρα θα αξίζουν και τη δική σου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ