Follow us

Holiday Inspo | Πώς να ντυθείς στο ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς

Ο απόλυτος εορταστικός οδηγός για τα looks που θα επιλέξεις για το ρεγεβιόν της Πρωτοχρονιάς και κάθε άλλη βραδινή έξοδο.

MissBloom TEAM
Holiday inspo | Πως να ντυθείς στις νυχτερινές εξόδους σου στις γιορτές Splash News / Ideal Images

Το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς πλησιάζει και το ενδιαφέρον μας έχει στραφεί στο ντύσιμο αυτών της λαμπερής βραδιάς. Η εορταστική ατμόσφαιρα, τα χαρμόσυνα συναισθήματα και η διάθεση για party επιβάλλουν festive looks. Η ευκαιρία για grande εμφανίσεις και εκκεντρικά, showstopper κομμάτια είναι εδώ και σου προτείνουμε να την αδράξεις και να τη ζήσεις στο έπακρο.

Αν και το dress code των γιορτινών εμφανίσεων είναι αρκετά ξεκάθαρο, η δημιουργία ενός τέτοιου look αποτελεί "σπαζοκεφαλιά" για αρκετές από εμάς είτε επειδή προτιμάμε low profile σύνολα και η λάμψη των γιορτών μας βγάζει "έξω από τα νερά μας” είτε επειδή οι επιλογές είναι αναρίθμητες και δυσκολευόμαστε να βρούμε την ιδανική. Σε όποια κατηγορία και αν ανήκεις, είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να ντυθείς όπως αρμόζει στην glam περίσταση, με ευκολία και παραμένοντας αυθεντική προς το στιλ σου.

Και μιλώντας για αυθεντικότητα, ας είμαστε ειλικρινείς. Ακόμα και για εσένα που προτιμάς το χουζούρεμα στο σπίτι ή μία χαλαρή πρωινή βόλτα στην καθημερινότητά σου, οι μέρες των γιορτών σε καλούν να μπεις σε μία "party” διάθεση και να παρεβρεθείς σε καλέσματα, νυχτερινά clubs και κέντρα διασκέδασης. Είναι μία περίοδος – απόδραση από τη ρουτίνα που θα σε κάνει να δώσεις ένα ευχάριστο διάλειμμα στα fleece πουλόβερ, τις μάλλινες ζακέτες και τα άνετα sneakers σου και να προτιμήσεις την glam εκδοχή τους.

Μη σε τρομάζει αυτό εσένα που προτιμάς πιο ήσυχες, μίνιμαλ εμφανίσεις. Μπορείς να είσαι στο mood της εποχής χωρίς να θυσιάσεις το προσωπικό σου στιλ. Εμείς συγκεντρώσαμε προτάσεις που να ικανοποιούν κάθε αισθητική και θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση όσον αφορά τις ενδυματολογικές σου επιλογές στο ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς και κάθε άλλη βραδινή έξοδο της εποχής.

Total παγέτα

Ό,τι πρέπει για εσένα που περίμενες αυτή την εποχή και την αφορμή που σου προσφέρει να φορέσεις όση λάμψη επιθυμείς, εντελώς απενοχοποιημένα. Φόρεσε ένα μονόχρωμο - ή και μη- σετ από παντελόνι σε loose γραμμή και σακάκι, αποκλειστικά με παγέτα, και συνδύασε το με μαύρες slingback γόβες . Θα είναι το ιδανικό πρωτοχρονιάτικο σύνολο για τη νυχτερινή έξοδο με την παρέα σου.

Το σατέν φόρεμα

Εορταστικό glam χωρίς glitter γίνεται; Φυσικά! Ένα σατέν φόρεμα, μίνι ή μάξι, ακόμα καλύτερα με ψηλό λαιμό, θα δώσει την festive υπόσταση που χρειάζεται το look σου. Επίλεξέ το σε έντονη απόχρωση και συνδύασέ το με statement σκουλαρίκια, playful καλσόν με λεπτομέρειες και μπότες τύπου western σε μαύρο χρώμα.

Girly vibes

Αυτές τις γιορτές βάλε στα total black σύνολα σου ένα στοιχείο τόσο "κοριτσίστικο" όσο και festive. Οι φιόγκοι ανέκαθεν αποτελούσαν αναπόσπαστο κομμάτι των γιορτών και φέτος ειδικά έχουν την τιμητική τους. Είτε ως πληθωρικό element ενός μίνι φορέματος με τούλι είτε ως στοιχείο που κοσμεί το vintage μακρύ φόρεμά σου, το σίγουρο είναι πως θα δώσει ενδιαφέρον στην εμφάνισή σου με girly τρόπο.

Λάμψη με μέτρο

Η επιλογή αυτή είναι για εκείνες που αγαπούν αλλά παράλληλα "φοβούνται" την εκκεντρική παγέτα. Αν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία, σου προτείνουμε να επιλέξεις ένα λαμπερό κομμάτι και να το ισορροπήσεις με ένα casual, όπως ένα t-shirt. Ένα παντελόνι ή μία μίνι φούστα με παγέτα, συνδυασμένο με ένα t-shirt της επιλογής σου, θα είναι ένα απόλυτα cool σύνολο για την έξοδό σου σε κάποιο νυχτερινό club.

Το εκκεντρικό pattern

Αν αγαπάς τις μαξιμαλιστικές, πολύχρωμες εμφανίσεις, τότε τα night outs των γιορτών αποτελούν μία πολύ καλή αφορμή να τις αξιοποιήσεις. Φόρεσε το μάξι φόρεμά σου με το ιδιαίτερο pattern και συνδύασέ το με θηλυκές γόβες με χοντρό τακούνι ή ένα ζευγάρι kitten heels. Απογείωσε την εμφάνισή σου με ένα τσαντάκι-πουγκί σε έντονη απόχρωση ή σε διαφορετικό pattern για ακόμα πιο εκκεντρικό look.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ