Ζέτα Μακρυπούλια | Οι ιδιαίτερες μπότες της μπήκαν ήδη στη wishlist μας

To ενδιαφέρον twist στις κλασικές μπότες που μας κέντρισε την προσοχή.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Δε χρειάζονται πολλές συστάσεις όταν μιλάμε για τη Ζέτα Μακρυπούλια. Έχει πρωταγωνιστήσει σε αγαπημένες σειρές και ταινίες και σημειώνει μεγάλη επιτυχία όλα αυτά τα χρόνια και ως παρουσιάστρια. Η παρουσίαση, μάλιστα, φαίνεται να της ταιριάζει ιδιαίτερα αφού το τηλεπαιχνίδι "Ρουκ Ζουκ" που παρουσιάζει τα τελευταία χρόνια έχει αγαπηθεί πολύ από το ελληνικό κοινό. Χάρη στην καθημερινή φύση της εκπομπής της, έχουμε την ευκαιρία να ρίχνουμε διαρκώς μια ματιά στο στιλ της, που ακόμα και στην εκπομπή, αντικατοπτρίζει πολύ αυτό που θα επέλεγε και στην καθημερινότητά της. Σε ένα από αυτά τα looks, ανακαλύψαμε και τις μπότες που έγιναν η νέας μας στιλιστική εμμονή.

Οι ενδυματολογικές επιλογές της Ζέτας Μακρυπούλια, βέβαια, πάντοτε παρουσιάζουν ενδιαφέρον, κυρίως γιατί διακρίνονται από ένα προσιτό χαρακτήρα δίνοντας τη δυνατότητα σε κάθε γυναίκα, ανεξαρτήτως ηλικίας, να τα υιοθετήσει. Πέρα από σχετικά και ευέλικτα, τα looks της παρουσιάστριας είναι θηλυκά και σικ. Η εμφάνισή της με ψηλοτάκουνες μπότες το επιβεβαιώνει πλήρως, συνδυάζοντας όλα αυτά τα χαρακτηριστικά.

Η Ζέτα Μακρυπούλια, λοιπόν, εμφανίστηκε στην εκπομπή "Ρουκ Ζουκ", μ' ένα υπέροχο ζευγάρι μπότες με χοντρό τακούνι και την ιδιαιτερότητα του στοιχείου της κάλτσας από τη συλλογή Gianna Kazakou. Τις συνδύασε με μία μίνι μαύρη φούστα και ένα oversized κόκκινο πουλόβερ που την κολάκευαν ιδιαίτερα.

Το σύνολό της αποπνέει μια cozy αίσθηση εξαιτίας του ιδιαίτερου χαρακτηριστικού της μπότας, αλλά και του μάλλινου πουλόβερ της και εμείς σίγουρα θέλουμε να το αναδημιουργήσουμε.

Πώς θα φορέσεις τις μπότες της Μακρυπούλια

Ένα ζευγάρι μπότες σαν αυτό της Μακρυπούλια μπορεί να συνδυαστεί με μίνι φούστα, αλλά και φούστα σε κάθε άλλο μήκος, ιδανικά με κάποιο μικρό σέξι άνοιγμα. Από εκεί και πέρα μπορείς να προσαρμόσεις το σύνολο ανάλογα την περίσταση. Για ένα κομψό office look, φόρεσε ένα εφαρμοστό ζιβάγκο και κράτησε μία καπιτονέ τσάντα τύπου shopper. Αν πάλι θέλεις ένα δημιουργήσεις ένα casual outfit, προτίμησε ένα απλό t-shirt και μία μακριά, μάλλινη ζακέτα σε έντονη απόχρωση. Τέλος, φόρεσε ένα off-shoulder τοπ και μια faux γούνα σε μαύρο χρώμα για ένα ιδιαίτερα θηλυκό night-out σύνολο που αναμφισβήτητα θα αναδειχθεί από τις sock boots σου.

Βρες παρόμοιες μπότες εδώ

Calvin Klein μπότες, Tsakiris Mallas.

Εφαρμοστά μποτίνια με τακούνι, Bershka

Δερμάτινες μπότες Chelsea, H&M.

Μπότες Answear Lab, answear.gr