Follow us

Η Lily Collins είναι πιο stylish από την Emily in Paris | Τα looks που θα θες να αναδημιουργήσεις

Η Lily Collins δείχνει στην Εmily Cooper τι εστί στιλ.

Η Lily Collins είναι πιο stylish από την Emily in Paris | Τα looks που θα θες να αναδημιουργήσεις Splash/Ideal Images

Σε λίγες ημέρες η τρίτη σεζόν της πολυσυζητημένης σειράς του Netflix ''Emily in Paris'' θα κάνει πρεμιέρα και τις τελευταίες εβδομάδες όλοι μιλούν για τα looks της αμφιλεγομένης πρωταγωνίστριας Emily Cooper, που έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο. Η ηρωίδα της σειράς έχει πάει το στιλιστικό παιχνίδι του mix & match σε άλλο επίπεδο με τις εμφανίσεις της στη μικρή οθόνη να προκαλούν αίσθηση αλλά και διχασμένες αντιδράσεις. Κάποιοι λατρεύουν τα ενδιαφέροντα looks, που μπερδεύουν υφές, αισθητικές, χρώματα και αξεσουάρ, ενώ άλλοι την κατακεραυνώνουν υμνώντας τις Γαλλίδες, που συμμετέχουν στη σειρά και έχουν ένα πιο σύγχρονο, ανεπιτήδευτο και κομψό look από την πρωταγωνίστρια. Μένει, λοιπόν, να δούμε ποια θα βγει στιλιστικά νικήτρια στην 3η σεζόν, θα είναι η Emily, η Mindy, η Camille ή Sylvie. Πάντως στην πραγματικότητα η ηθοποιός που ενσαρκώνει την Emily Cooper έχει σίγουρο πιο ωραίο στιλ από εκείνη. Ο λόγος για την Lily Collins, που έχει αναδειχθεί σε ένα πραγματικό style icon.

Η Lily Collins δείχνει στην Εmily Cooper τι εστί στιλ | Τα πρόσφατα looks της ηθοποιού μοιράζουν έμπνευση

Η Lily Collins τον τελευταίο καιρό έχει ένα άκρως βεβαρημένο πρόγραμμα με προωθητικές δράσεις και εμφανίσεις για την τρίτη σεζόν της σειράς ''Emily in Paris''. Ο φωτογραφικός φακός έτσι είναι στραμμένος πάνω της απαθανατίζοντας κάθε της βήμα και τα look που επιλέγει κερδίζουν τις εντυπώσεις για όλους τους σωστούς λόγους.

Από τις επίσημες εμφανίσεις της σε events και τηλεοπτικά πλατό, έως τις πιο χαλαρές στιγμές της, η Lily Collins δημιουργεί αξιοζήλευτα looks. Συνδυάζει τάσεις με διαχρονικά κομμάτια και το αποτέλεσμα μοιράζει έμπνευση. Δες παρακάτω τα πρόσφατα outfits που αποδεικνύουν, πως η Lily Collins έχει πιο ωραίο στιλ από την Emily in Paris.

Η Lily Collins φορώντας ένα matching nude σύνολο αποτελούμενο από ένα μίνι φόρεμα και blazer. Η ίδια ολοκλήρωσε το look της με μαύρο μακρύ παλτό, δερμάτινη τσάντα χειρός και τα on trend παπούτσια της σεζόν, τα platform heels. 

Η Lily Collins σε χαλαρή βόλτα με τον σύντροφο της μας δείχνει το πιο stylish casual chic look για τον χειμώνα. Μακρύ παλτό, τζιν, πουλόβερ με print, sneakers, ένας χαριτωμένος σκούφος και μία υπέροχη τσάντα θα σε κρατήσει ζεστή και στιλάτη τις επόμενες εβδομάδες.

Η Lily Collins εντυπωσίασε με ένα baby blue σύνολο αποτελούμενο από ένα μακρύ τοπ και matching παντελόνα. Η ίδια ολοκλήρωσε το look με platform sparkling παπούτσια, μαύρη τσάντα χειρός και το must have παλτό, το καμηλό.

Η Lily Collins ως άλλη Audrey Hepburn προτείνει το πιο κομψό look για μία βραδινή εμφάνιση: Μαύρο φόρεμα, μυτερές γόβες με μπαρέτα, επιβλητικό παλτό και μικρή τσάντα χειρός. Extra πόντους έδωσαν τα κοσμήματα στο σοφιστικέ total black look της.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ