Follow us

Κομψή με φόρμα | Η Ευαγγελία Αραβανή απογειώνει το sporty style

Το look της Ευαγγελίας Αραβανή που θα αναδημιουργήσεις στις διακοπές σου.

Ευαγγελία Αραβανή NDP

Τις τελευταίες εβδομάδες κάνουμε λόγο κυρίως για το επίσημο στιλ, το βραδινό ντύσιμο και τα κομμάτια που θα αναβαθμίσουν το εορταστικό σου look. Με λίγα λόγια η glam αισθητική είναι πρωταγωνίστρια των άρθρων μας, για αυτό και σήμερα θα κάνουμε τη διαφορά και θα μιλήσουμε για το athleisure look, που θα δώσει ένα απαραίτητο διάλειμμα από το glamorous dress code των ημερών. Άλλωστε με τόση παγιέτα έχουμε ανάγκη από ένα πιο χαλαρό look, που θα αξιοποιήσουμε όσο κανένα άλλο στις casual εμφανίσεις μας και τις ημέρες των Χριστουγεννιάτικων διακοπών. Αφορμή στάθηκε η πρόσφατη εμφάνιση της Ευαγγελίας Αραβανή με ένα athleisure look που αξίζει την προσοχή σου.

Η Ευαγγελία Αραβανή με φόρμα μάς θυμίζει την αξία του athleisure στιλ

Η Ευαγγελία Αραβανή πρόσφατα έκανε τα εορταστικά ψώνια της σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βόρειων προαστίων και ο φωτογραφικός φακός του NDP ήταν εκεί απαθανατίζοντας το χαλαρό look της. Η Ευαγγελία Αραβανή επέλεξε ό,τι πιο άνετο είχε στην γκαρνταρόμπα της, χωρίς ωστόσο να θυσιάσει το στιλ της. Ο λόγος για το σετ φορμών που φόρεσε, το οποίο σίγουρα αξίζει μία θέση στην γκαρνταρόμπα σου. Η ίδια έδωσε την ψήφο εμπιστοσύνης σε ένα γκρι σετ αποτελούμενο από μία άνετη φόρμα με loose γραμμή και ένα oversized matching φούτερ.

Κομψή με φόρμα | Η Ευαγγελία Αραβανή απογειώνει το sporty style

Η Ευαγγελία Αραβανή ολοκλήρωσε το look της με λευκά sneakers, το staple σε κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα, και μία crossbody τσάντα με μαύρη δερμάτινη όψη. To look της είναι η απόδειξη πως μπορείς να είσαι άνετη και στιλάτη ταυτόχρονα. Το athleisure σύνολο της Ευαγγελίας Αραβανή είναι ιδανικό για μία casual chic εμφάνιση κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, για ένα ταξίδι, για τη γυμναστική σου αλλά και τις στιγμές χαλάρωσης στο σπίτι. Ένα σετ φορμών είναι πάντα ένα outfit που δεν θα σε απογοητεύσει σε τέτοιες περιστάσεις. Ακολούθησε τον style combo της Ευαγγελίας Αραβανή και δεν θα χάσεις.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ