Follow us

Η Kendall Jenner και η Hailey Bieber μαζί στο γυμναστήριο | Τα cool αθλητικά τους looks

Ο shopping guide με τα πιο stylish αθλητικά looks των Kendall Jenner & Hailey Bieber.

Η Kendall Jenner και η Hailey Bieber μαζί στο γυμναστήριο | Τα cool αθλητικά τους looks Splash/Ideal Images

Έχουμε μιλήσει ξεχωριστά τόσο για την Kendall Jenner όσο και για τη Hailey Bieber, όμως, σήμερα θα κάνουμε λόγο και για τις δύο αφού η κοινή εμφάνιση τους μοίρασε στιλιστική έμπνευση πάνω στο αθλητικό look. Η Kendall Jenner και η Hailey Bieber είναι δύο icons της γενιάς τους και έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν δυνατά ονόματα στη βιομηχανία της μόδας. Η πρώτη είναι ένα supermodel που έχει περπατήσει στα πιο σημαντικά fashion shows, έχει κοσμήσει αμέτρητα εξώφυλλα περιοριδικών και έχει πρωταγωνιστήσει σε ακόμα περισσότερες διαφημιστικές καμπάνιες. Η δεύτερη είναι επίσης μοντέλο, όμως, έχει καταφέρει να αναδειχθεί στην απόλυτη μούσα των σχεδιαστών μέσα από το προσωπικό της στιλ. H Hailey Bieber, μάλιστα, είναι και επιχειρηματίας -όπως βέβαια και η Kendall Jenner- και φέτος λάνσαρε το δικό της skincare brand.

Σε κάθε περίπτωση οι δύο celebrities είναι άκρως απασχολημένες και έχουν σίγουρα ένα βεβαρημένο πρόγραμμα. Ωστόσο πάντα καταφέρνουν να βρίσκουν χρόνο για γυμναστική, αφού και αυτή είναι μέρος της δουλειάς τους. Η Kendall Jenner και η Hailey Bieber, που μοιράζονται μία πολυετή φιλία, κάνουν ένα εβδομαδιαίο catching up στο γυμναστήριο αφού συνηθίζουν να ασκούνται μαζί. Η πρόσφατη εμφάνισή τους έξω από γνωστό γυμναστήριο του Λος Άντζελες μοίρασε στιλιστική έμπνευση, αφού και οι δύο είχαν τα πιο cool athletic outfits.

Όπως θα δεις στη φωτογραφία, η Kendall Jenner φόρεσε ένα ψηλόμεσο μαύρο κολάν, ένα αθλητικό μπουστάκι, ένα crop top, λευκές ψηλές κάλτσες, μαύρα sneakers, μία δερμάτινη ευέλικτη τσάντα ώμου, μικρά γυαλιά ηλίου και ένα ζεστό πανωφόρι.

Η Kendall Jenner και η Hailey Bieber μαζί στο γυμναστήριο | Τα cool αθλητικά τους looks

Από την άλλη, η Hailey Bieber φόρεσε τα αγαπημένα της γυαλιά ηλίου, που τα βλέπουμε σε κάθε της εμφάνιση, ένα motor τζάκετ, nude αθλητικό μπουστάκι και matching στενή φόρμα. Η ίδια κράτησε μία μικρή τσάντα για τα απαραίτητα και φόρεσε χνουδωτά slides.

Hailey Bieber

Get the look

Μπορείς να αναδημιουργήσεις τα looks τους με τα κομμάτια που βρήκαμε παρακάτω και να έχεις το απόλυτο athleisure style.

Sneakers μαύρα για προπόνηση, Adidas

Ψηλόμεσο κολάν, Under Armour

Matching αθλητικό μπουστάκι, Under Armour

Γούνινες slides, UGG

Matching set με φόρμα και αθλητικό μπουστάκι, Oysho

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ