Follow us

Το μίνι εφαρμοστό φόρεμα της Κατερίνας Παπουτσάκη είναι ιδανικό για βραδινές εμφανίσεις

Η Κατερίνα Παπουτσάκη σού δείχνει πως να φορέσεις το μίνι φόρεμα σε βραδινή εμφάνιση.

Το μίνι εφαρμοστό φόρεμα της Κατερίνας Παπουτσάκη είναι ιδανικό για βραδινές εμφανίσεις Instagram@Katerina Papoutsaki

Η Κατερίνα Παπουτσάκη φαίνεται πιο ανανεωμένη από ποτέ και η πρόσφατη βραδινή εμφάνισή της το αποδεικνύει. Η ηθοποιός έδωσε το παρών σε γνωστό μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας, όπου έλαβε χώρα το πάρτι των συντελεστών της παράστασης "Σκρουτζ, Μια Χριστουγεννιάτικη Ιστορία- Scrooge & Ghosts and Rock 'n' Roll". Η Κατερίνα Παπουτσάκη φωτογραφήθηκε μαζί με φίλους της και συνεργάτες χαμογελώντας δίπλα στον Θοδωρή Μαραντίνη, τον Πάνο Μουζουράκη, τον Χρήστο Σουγάρη και τον Γιώργο Λυκιαρδόπουλο. Αυτό που τράβηξε, όμως, τη δική μας προσοχή ήταν οι στιλιστικές της επιλογές.

Το μίνι εφαρμοστό φόρεμα της Κατερίνας Παπουτσάκη είναι ιδανικό για βραδινές εμφανίσεις

Η Κατερίνα Παπουτσάκη σού δείχνει πως να φορέσεις το μίνι φόρεμα σε βραδινή εμφάνιση

H Κατερίνα Παπουτσάκη δημιούργησε ένα νεανικό look για τη βραδινή της εμφάνιση, που κέντρισε το ενδιαφέρον μας. Η ηθοποιός έδωσε την ψήφο εμπιστοσύνης της σε ένα μίνι φόρεμα με print σε αποχρώσεις του πράσινου, μία διαφορετική επιλογή από τα total black looks, που έχουμε συνηθίσει σε ανάλογες περιστάσεις. Η Κατερίνα Παπουτσάκη το συνδύασε με ένα blazer, το οποίο έφερε μαύρο χρώμα και δερμάτινη όψη. Πρόκειται για ένα fashion item, που φέτος έχει προτιμηθεί ιδιαίτερα από τις fashionistas, καθώς είναι ένα κομψός τρόπος να υιοθετήσεις το leather trend, που ξεχωρίζει στο street style της σεζόν.

παπουτσακη

Ιδιαίτερη εντύπωση μας έκαναν οι knee high platform μπότες σε μαύρο χρώμα μία εξίσου μεγάλη τάση της σεζόν. Έχουν το ιδανικό ύψος, που κολακεύει κάθε σωματότυπο αλλά και outfit, ενώ η platform σόλα προσφέρει περισσότερη σταθερότητα και δυναμισμό στις βραδινές εμφανίσεις. Η Κατερίνα Παπουτσάκη φόρεσε και ένα μαύρο καλσόν, που πρόσθεσε και αυτό πολλούς στιλιστικούς πόντους στο night out look της.

Στην επόμενη βραδινή έξοδο σου ακολούθησε το παράδειγμα της Κατερίνας Παπουτσάκη για μία ξεχωριστή εμφάνιση.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ