Follow us

Το ιδανικό καλσόν για τα εορταστικά looks σου είναι αυτό της Χριστίνας Μπόμπα

Η Χριστίνα Μπόμπα βρήκε το πιο κομψό καλσόν για να αναβαθμίσεις τα εορταστικά looks σου.

Χριστίνα Μπόμπα Instagram @chrismpo

Τι μπορεί να ολοκληρώσει αλλά και να λείπει από ένα βραδινό ή εορταστικό look; Το καλσόν. Για χρόνια το συγκεκριμένο αξεσουάρ είχε περιοριστεί σε πρακτική και μόνο χρήση. Επιλεγόταν στις safe και ευέλικτες αποχρώσεις κατά τη διάρκεια των κρύων μηνών για να ολοκληρώσει τα σύνολα με πρωταγωνιστές τα φορέματα και τις φούστες, όπως επίσης και τις μίνι ολόσωμες φόρμες. Από βοηθητικά, όμως, αξεσουάρ περνούν στη επόμενη στιλιστική θέση τους και γίνονται τα ίδια οι πρωταγωνιστές των outfits. Τα καλσόν τις τελευταίες σεζόν έχουν ανανεωθεί και πλέον έχουν τον πιο έντονο και κομψό χαρακτήρα. Προσθέτουν στιλ και δίνουν πολλούς πόντους σε κάθε outfit και δεν προτιμούνται πλέον μόνο για τη ζεστασιά που προσφέρουν. Ειδικά φέτος, τα καλσόν δίνουν το παρών στο βραδινό ντύσιμο στην πιο glam εκδοχή και η Χριστίνα Μπόμπα το αποδεικνύει με το πρόσφατο look της.

Το πιο glam καλσόν είναι αυτό της Χριστίνας Μπόμπα και το χρειάζεσαι στην γκαρνταρόμπα σου

Ο λόγος για το παρακάτω βραδινό look της Χριστίνας Μπόμπα, που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η ίδια ποζάρει με ένα κομψό look αποτελούμενο από μία μίνι ψηλόμεση φούστα με παγιέτες, ένα μεταλλιζέ crop top και ένα μακρύ μαύρο blazer. Η Χριστίνα Μπόμπα για να ολοκληρώσει σωστά το nigh out outfit της έδωσε προσοχή στην επιλογή των αξεσουάρ διαλέγοντας τα πιο κομψά και εκκεντρικά. Οι μυτερές γόβες με τη λεπτομέρεια από φτερά, η μικρή τσάντα ώμου γεμάτη με στρας και το matching καλσόν της ήταν τα ιδανικά κομμάτια για το απόλυτο look.

Εμείς ξεχωρίζουμε το καλσόν, καθώς είναι το hot fashion item των ημερών. Το συγκεκριμένο καλσόν ανήκει στην εορταστική συλλογή της Calzedonia και θα ολοκληρώσει μοναδικά κάθε βραδινό look σου αναδεικνύοντας την παρουσία σου στην πρωταγωνίστρια της βραδιάς.

Το ιδανικό καλσόν για τα εορταστικά looks σου είναι αυτό της Χριστίνας Μπόμπα
Διχτυωτό καλσόν με γκλίτερ και τρουκ, Calzedonia

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ