Follow us

Η Χριστίνα Μπόμπα και η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσαν τις πιο κομψές πιτζάμες

Πλέον θα έχεις ποιότητα και στιλ ακόμα και στο homewear.

Οι Ελληνίδες celebrities που ξεχώρισαν με τις εμφανίσεις τους στο Paris Event της Calzedonia Courtesy of Calzedonia

Τα homewear κομμάτια είναι τα πιο παραμελημένα στην γκαρνταρόμπα μας. Περνάμε αρκετό χρόνο χαλαρώνοντας στο σπίτι μας, ωστόσο, δεν φροντίζουμε να έχουμε άνετα κομμάτια, που αγκαλιάζουν με ζεστασιά και θαλπωρή το σώμα μας επιτρέποντας μας να απολαύσουμε στιγμές ηρεμίες στο ''καταφύγιο'' μας. Αντιθέτως, έχουμε στη διάθεση μας πολυφορεμένα κομμάτια, που δεν προσφέρουν τίποτα σε αυτή την εμπειρία, ενώ σε πολλές περιπτώσεις δεν έχουν καθόλου καλαισθησία. Ακόμα και στο σπίτι μας χρειαζόμαστε όμορφα κομμάτια, που ανανεώνουν την αισθητική και ανεβάζουν τη διάθεση μας. Οι πιτζάμες, λοιπόν, οφείλουν να πληρούν όλες τις στιλιστικές προϋποθέσεις και να ανταποκρίνονται στις ανάγκες μας, για αυτό και εμείς αναζητήσαμε τις ιδανικές και τις βρήκαμε στις γκαρνταρόμπες της Τόνιας Σωτηροπούλου και της Χριστίνας Μπόμπα.

Οι δύο celebrities αναγνωρίζουν την ποιότητα και επιλέγουν πάντα τα πιο stylish κομμάτια ακόμα και μέσα στο σπίτι. Τόσο η Τόνια Σωτηροπούλου όσο και η Χριστίνα Μπόμπα έδωσαν την ψήφο εμπιστοσύνης τους όσον αφορά το homewear στο ιταλικό brand Intimissimi, που φημίζεται για την υψηλή ποιότητα και την φινετσάτη αισθητική του. Οι δύο γυναίκες φόρεσαν την ίδια πιτζάμα, που αξίζει μία θέση στο shopping list των ημερών.

Οι καρό πιτζάμες της Intimissimi είναι ιδανικές για το πιο κομψό homewear | Μπορείς να τις κάνεις δώρο και στα αγαπημένα πρόσωπα σου

Ο λόγος για τις παρακάτω καρό πιτζάμες με άνετη εφαρμογή, που αποτελούνται από loose παντελόνι και τοπ που κλείνει με κουμπιά. Οι πιτζάμες, που ανήκουν στη νέα συλλογή της Intimissimi, φέρουν το κομψό tartan μοτίβο, ένα look που έχει συνδυαστεί με το εορταστικό κλίμα αλλά και τις πιο κομψές εμφανίσεις. Αυτό το σετ μπορεί να γίνει και ένα υπέροχο δώρο στα αγαπημένα σου πρόσωπα, καθώς πέρα από πρακτικά είναι και πολύ stylish.

Η Χριστίνα Μπόμπα και η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσαν τις πιο κομψές πιτζάμες
Καρό πιτζάμες, Intimissimi

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ