Follow us

Βρήκαμε το Mango παλτό που φορούν οι celebrities | Από την Gigi Hadid και την Katie Holmes έως τη Sienna Miller

Το παλτό που έχει κάνει θραύση στο χώρο της μόδας έχει ευελιξία και πολύ φινέτσα.

παλτο Splash/Ideal Images

Ένα από τα πράγματα που μας ενθουσιάζουν στη βιομηχανία της μόδας είναι όταν οι fashionistas, οι celebrities ακόμα και οι royals δίνουν την ψήφο εμπιστοσύνης τους σε κομμάτια από προσιτά fashion brands, όπως η Zara και η Mango. Σήμερα, λοιπόν, θα κάνουμε λόγο για ένα fashion item, που όπως δείχνει το street style έχει κάνει θραύση με πολλές διάσημες να εμφανίζονται με το εν λόγω κομμάτι -κάτι που δεν συμβαίνει συχνά. Τα πρόσφατα outfits τους με πρωταγωνιστή το προσιτό κομμάτι αποδεικνύουν πως για να έχεις μία άψογη εμφάνιση και ένα αξιοζήλευτο στιλ δεν χρειάζεται να δαπανήσεις μία περιουσία. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι όρεξη και αγάπη για τη μόδα και ανάμεσα στα affordable brands σίγουρα θα βρεις τα πιο κομψά κομμάτια, που δεν θα έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο μηνιαίο σου budget. Ενδεικτικό παράδειγμα είναι το διάσημο Mango παλτό που λατρεύουν οι ενημερωμένες fashionistas.

To Mango παλτό που φορούν από την Gigi Hadid και την Katie Holmes έως τη Sienna Miller

Ο λόγος για το μπεζ μάλλινο παλτό με τη διπλή σειρά κουμπιών, το μίντι μήκος και το έντονο πέτο, που κυκλοφόρησε πρώτη φορά την προηγούμενη χειμερινή σεζόν. Το fashion brand βλέποντας τη μεγάλη επιτυχία και ζήτηση σου αποφάσισε να το επαναφέρει στα φετινά σχέδια του και στο εξωτερικό έχει γίνει ήδη sold out. Ανάμεσα στις fashionistas που το έχουν προτιμήσει είναι η Λονδρέζα Alexa Chung, που το φοράει ασταμάτητα, το style icon Sienna Miller και το supermodel Gigi Hadid. Μάλιστα, το συγκεκριμένο παλτό έφτασε στα χέρια της μητέρας του μοντέλου, της Yolanda Hadid, η οποία δανείστηκε από την κόρη της το διάσημο παλτό για να το φορέσει σε βραδινή εμφάνιση.

Βρήκαμε το Mango παλτό που φορούν οι celebrities | Από την Gigi Hadid και την Katie Holmes έως τη Sienna Miller

Το παλτό έχει μεγάλη ευελιξία για να το συνδυάσεις με κάθε άλλο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου αλλά και να δημιουργήσεις day to night looks. Έχει διαχρονικότητα, αποπνέει αριστοκρατία και φέρει υψηλή ποιότητα. Θα το βρεις παρακάτω.

Μάλλινο παλτό, Mango
Μάλλινο παλτό, Mango

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ