Follow us

Βρήκαμε τα αγαπημένα μποτάκια της Kendall Jenner

Κομψά, χνουδωτά και άνετα, τα μποτάκια της Kendall Jenner είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται η χειμερινή γκαρνταρόμπα σου.

Kendall Jenner | Πώς θα αναδημιουργήσεις τις εμφανίσεις της από το off-duty στιλ της Splash/Ideal Images

Οι Kardashians και οι Jenners έχουν τέτοια δύναμη στα χέρια τους, που κάθε άλλη celebrity και influencer ζηλεύει. Η επιρροή τους έχει προκαλέσει αμέτρητες εκπλήξεις, καθώς με κάθε τους κίνηση και επιλογή αλλάζουν τα δεδομένα στις βιομηχανίες του θεάματος, της μόδας και της ομορφιάς. Σήμερα, όμως, θα κάνουμε λόγο για τη στιλιστική τους επιρροή ή αλλιώς την επιδραστικότητα που έχουν στον χώρο της μόδας. Από τις δικές τους γκαρνταρόμπες ξεκινούν πολλές τάσεις, αισθητικές και στιλ με αποτέλεσμα εκατομμύρια γυναίκες να προσαρμόζονται στις δικές τους προτάσεις. Σήμερα, λοιπόν, θα μιλήσουμε για τα αγαπημένα μποτάκια της Kendall Jenner, που έχουν γίνει ανάρπαστα.

Τα UGG μποτάκια της Kendall Jenner είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται η χειμερινή γκαρνταρόμπα σου

Ο λόγος για τα UGG μποτάκια της Kendall Jenner, που φοράει ασταμάτητα στις casual chic εμφανίσεις της και με τα athleisure σύνολα της. Τα συγκεκριμένα μποτάκια θεωρούνται το απόλυτο must της σεζόν και έχουν κάνει την εμφάνισή τους ήδη από τις αρχές Σεπτεμβρίου, όταν ακόμα η θερμοκρασία ήταν σε υψηλά επίπεδα. Πρόκειται για τα Classic ultra mini UGG μποτάκια, που έχουν κατακλύσει το street style αλλά και τα social media, μία νέα εκδοχή που έχει γίνει viral.

Βρήκαμε τα αγαπημένα μποτάκια της Kendall Jenner

Τα UGG μποτάκια σε ultra mini και mini εκδοχή έχουν κατακλύσει το street style με διασημότητες όπως η Gigi Hadid να τα φορούν, ενώ στη πλατφόρμα του Tik Tok οι fashionistas δείχνουν όλους τους πιθανούς τρόπους για να τα συνδυάσεις με κάθε σου look. Τα ultra mini UGG ξεπουλούν μέσα σε μερικά λεπτά και οι fashionistas περιμένουν το επόμενο restock. Άνετα, ευέλικτα και κομψά δεν μας κάνει εντύπωση, που η ζήτηση τους είναι τόσο μεγάλη. Θα βρεις τα πιο διάσημα μποτάκια παρακάτω σε πολλές αποχρώσεις και looks.

Classic Ultra Mini, UGG

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ