Follow us

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή φόρεσε το δερμάτινο παντελόνι με τον stylish τρόπο

Ο συνδυασμός της Σταματίνας Τσιμτσιλή κέρδισε τις εντυπώσεις.

To βελούδινο φόρεμα της Σταματίνας Τσιμτσιλή από τη Zara είναι αυτό που θέλουμε να φορέσουμε κι εμείς τις γιορτές! NDP

Με το βραδινό ντύσιμο να μας απασχολεί αυτές τις ημέρες σε καθημερινή σχεδόν βάση, έχουμε ανάγκη από στιλιστική έμπνευση. Χρειαζόμαστε ιδέες και προτάσεις που θα μας δώσουν το απαραίτητο style inspo έτσι ώστε να ανανεώσουμε τις επαναλαμβανόμενες βραδινές εμφανίσεις μας και έτσι να δημιουργήσουμε έξυπνους και κομψούς συνδυασμούς. Η στιλιστική έμπνευση είναι εκείνη που θα μας λύσει τα χέρια και θα μας αναδείξει στις πιο καλοντυμένες και σήμερα θα την αντλήσουμε από την παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Το δερμάτινο παντελόνι είναι απαραίτητο στο night out look | Η εμφάνιση της Σταματίνας Τσιμτσιλή μοιράζει έμπνευση

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι μία γυναίκα με άκρως θηλυκό στιλ. Η γκαρνταρόμπα της αποτελείται από υπέροχα φορέματα, μοτίβα και χρώματα που αποπνέουν ζωντάνια. Σήμερα, ωστόσο, θα κάνουμε λόγο για μία βραδινή εμφάνιση της, η οποία διαφέρει πολύ από τα συνηθισμένα της looks. Ο λόγος για ένα edgy και συγχρόνως σέξι σύνολο, που θα σου φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο αυτή την περίοδο.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έδωσε το παρών σε εκδήλωση που διοργάνωσε γνωστό μαγαζί της Αθήνας και πόζαρε μπροστά από τον φωτογραφικό φακό του NDP. Η παρουσιάστρια του ''Happy Day'' μαγνήτισε τα βλέμματα φορώντας μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν, το δερμάτινο παντελόνι. Πρόκειται για ένα παρεξηγημένο κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας, που αποφεύγουν οι περισσότερες καθώς το θεωρούν δύσκολο στο styling. Βέβαια, στην πραγματικότητα αυτό δεν ισχύει, καθώς μπορείς να πειραματιστείς μαζί του ακριβώς όπως θα έκανες με οποιοδήποτε άλλο παντελόνι. Η μόνη διαφορά είναι στον έντονο χαρακτήρα του που προσθέτει glam ακόμα και στο πιο απλό σύνολο.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή φόρεσε το δερμάτινο παντελόνι με τον stylish τρόπο

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή συνδύασε το αγαπημένο παντελόνι της σεζόν με ένα κομψό σατινέ μπλουζάκι με έντονους ώμους και ένα ευρηματικό cut out, ενώ ολοκλήρωσε το look της με μαύρα πέδιλα. Στην επόμενη βραδινή έξοδο σου μπορείς να εμπιστευτείς τον στιλιστικό συνδυασμό της παρουσιάστριας για να δημιουργήσεις ένα ανάλογο αξιοζήλευτο βραδινό look.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ