Follow us

Γούνα με sneakers | H Χαρά Παππά σου δείχνει πως να τα συνδυάσεις με stylish τρόπο

Η πρώην παίκτρια του GNTM εντυπωσίασε με το ιδιαίτερο look της σε βραδινή έξοδο.

MissBloom TEAM
Γούνα με sneakers: To stylish look της Χαράς Παππά ndp

Τα τελευταία χρόνια το τηλεοπτικό τοπίο της Ελλάδας έχει στραφεί αρκετά προς τη μόδα, αντανακλώντας το αυξημένο ενδιαφέρον των σύγχρονων Ελληνίδων για το ντύσιμό τους. Οι νέες εκπομπές έχουν αναδείξει πολλές συμμετέχουσες που έχουν ξεχωρίσει για το ιδιαίτερο στιλ τους και έχουν γίνει πηγή έμπνευσης με τα looks τους. Κάτι τέτοιο έχει συμβεί και με τη Χαρά Παππά, ένα κορίτσι που το γνωρίσαμε μέσω του GNTM και του μόντελινγκ και πλέον μας απασχολεί συχνά και για τις ενδυματολογικές της επιλογές.

Το εντυπωσιακό μοντέλο διαθέτει ένα σύγχρονο και ενημερωμένο στιλ. Η πιο πρόσφατη δημόσια εμφάνισή της, μάλιστα, αποτελεί ένα look που σίγουρα αξίζει να αντιγράψεις στην επόμενη βραδινή σου έξοδο και να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα.

Γούνα με sneakers | H Χαρά Παππά σου δείχνει πως να τα συνδυάσεις με stylish τρόπο

Η Χαρά Παππά ακολουθώντας πιστά τις γραμμές και τα trends που κυριαρχούν τη φετινή σεζόν επέλεξε ένα σύνολο σε oversized fit που συνδυάζει baggy τζιν παντελόνι και ένα μακρύ ντένιμ πουκάμισο. Το highlight, όμως, του denim on denim look της ήταν αναμφισβήτητα η εκρού γούνα της και ο τρόπος που τη συνδύασε με ένα ζευγάρι Converse sneakers με πλατφόρμα.

Το τολμηρό combo του glam και της άνεσης που επέλεξε το μοντέλο την αντάμειψε σίγουρα, καθιστώντας την μία από τις πιο καλοντυμένες της βραδιάς. Το μοντέρνο look της είναι ιδιαίτερα ευέλικτο καθώς μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ με μηδαμινές αλλαγές.

Get the style

Ιδιαίτερα για εσένα που δεν θέλεις να αποχωριστείς τα αγαπημένα σου sneakers ούτε στη βραδινή σου έξοδο, μία faux γούνα αποτελεί την πιο "φρέσκια” ιδέα για να αναβαθμίσεις την εμφάνισή σου. Φόρεσε τη με ένα βινύλ παντελόνι, ένα τοπ με διαφάνεια και μία τσάντα-πουγκί και δημιούργησε ένα θηλυκό και παράλληλα laid back σύνολο, κατάλληλο ακόμα και για τα πιο λαμπερά night outs σου. Αν πάλι ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που θέλουν να εντάσσουν statement κομμάτια στις καθημερινές τους εμφανίσεις, ένα ζευγάρι sneakers όπως αυτά της Χαράς θα σου δώσουν τη λύση. Μαζί με την faux γούνα σου ή το εκκεντρικό πουπουλένιο κασκόλ σου, ένα τζιν και ένα διαχρονικό λευκό t-shirt θα καταφέρεις να φέρεις το glam στην καθημερινότητά σου με τον πιο αρμονικό τρόπο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ