Follow us

Πώς θα φορέσεις διακριτικά glam κομμάτια | Το look της Χρυσής Βαρδινογιάννη είναι η ιδανική πρόταση

Η Χρυσή Βαρδινογιάννη δημιούργησε ένα look, που θα σου προσφέρει στιλιστική έμπνευση.

MissBloom TEAM
Χρυσή Βαρδινογιάννη NPD

Η παγιέτα, οι γυαλιστερές υφές, τα στρας και τα μεταλλιζε κομμάτια είναι αδιαμφισβήτητα τα must have του γιορτινού ντυσίματος. Όλες μας αυτή την περίοδο αναζητάμε τα πιο λαμπερά κομμάτια που θα μας αναδείξουν στις πρωταγωνίστριες της βραδιάς. Η λάμψη έχει ταυτιστεί με το γιορτινό look, τις glamorous εμφανίσεις και τη μαξιμαλιστική διάθεση που χαρακτηρίζει το στιλ της σεζόν. Ωστόσο, ανάμεσα μας υπάρχουν και εκείνες οι γυναίκες που δυσκολεύονται να τη φορέσουν. Αντιμετωπίζουν στιλιστικά προβλήματα στη δημιουργία των κατάλληλων συνδυασμών αλλά και την εύρεση των ιδανικών κομματιών. Αν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία, τότε θα βρεις εξαιρετικά βοηθητικό το σημερινό άρθρο μας. Η Χρυσή Βαρδινογιάννη δημιούργησε ένα look, που θα σου προσφέρει στιλιστική έμπνευση για να φορέσεις με έναν διακριτικό τρόπο τα λαμπερά κομμάτια τόσο μέσα στις γιορτές όσο και μετά το τέλος τους.

Η Χρυσή Βαρδινογιάννη μοιράζει στιλιστική έμπνευση | Πώς θα φορέσεις glam κομμάτια με έναν διακριτικό τρόπο

Ο λόγος για την εμφάνιση της στην εγκαίνια της έκθεσης του Χρύσανθου Πανά πριν λίγο καιρό. Η Χρυσή Βαρδινογιάννη, που έχει ένα διαχρονικό και αρκετά απλό στιλ, έδωσε την ψήφο εμπιστοσύνης της σε ένα glam κομμάτι και το έκανε με τον πιο διακριτικά κομψό τρόπο.

Η Χρυσή Βαρδινογιάννη φόρεσε μία μαξι φούστα σε μαύρη απόχρωση που έφερε γυαλιστερή υφή και ανοίγματα Η glam φούστα της είναι ένα κομψό κομμάτι, που θα μπορούσε η κάθε μία να φορέσει σε βραδινές εμφανίσεις συνδυασμένο με ένα λευκό ή σατινέ πουκάμισο, ακόμα και με ένα ζιβάγκο. Η Χρυσή Βαρδινογιάννη τη συνδύασε με ένα γκρι πουλόβερ και ένα μακρύ μάλλινο παλτό.

Πώς θα φορέσεις διακριτικά glam κομμάτια | Το look της Χρυσής Βαρδινογιάννη είναι η ιδανική πρόταση

Εμείς θα σου προτείναμε να συνδυάσεις μία τέτοια φούστα με ένα τοπ στην ίδια απόχρωση της και να ολοκληρώσεις το look σου με knee high μπότες και μία μικρή δερμάτινη τσάντα χειρός. Έτσι θα έχεις δημιουργήσει ένα υπέροχο look με ένα λαμπερό κομμάτι διατηρώντας την ισορροπία του.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ