Follow us

Το party συνεχίζεται | Τα κομμάτια του festive style που μπορείς να διατηρήσεις στο ντύσιμό σου το 2023

Πώς μπορείς να παρατείνεις το εορταστικό mood μέσω του στιλ σου.

MissBloom TEAM
Το party συνεχίζεται | Τα κομμάτια του festive style που μπορείς να διατηρήσεις στο ντύσιμό σου το 2023 Splash News / Ideal Images

Οι γιορτές πέρασαν και η επιστροφή στους ρυθμούς της καθημερινότητας δεν είναι και η πιο ευχάριστη διαδικασία. Αυτό μπορεί να αλλάξει. Άλλωστε ένα νέο έτος σημαίνει μία νέα αρχή και ευκαιρία για αλλαγή, και ποια καλύτερη αφορμή από αυτή για να παρατείνεις και το 2023 το party mood που χαρακτηρίζει το ντύσιμο την περίοδο των γιορτών, ξεκινώντας από τα κομμάτια που έχεις στην ντουλάπα σου. Ένα από τα φετινά New Year’s resolutions σου μπορεί να αποτυπωθεί στη φράση "ζήσε κάθε μέρα σαν να είναι πάρτι" και να αντανακλάται στο ανανεωμένο καθημερινό σου στιλ.

Οι festive μέρες του Δεκέμβρη πλημμύρισαν από απελευθερωμένα, χαρούμενα και λαμπερά looks. Δε χρειάζεται, λοιπόν, να "καταχωνιάσεις" στην ντουλάπα σου τα κομμάτια με τα οποία δημιούργησες κάποιες από τις πιο ξεχωριστές αναμνήσεις σου το προηγούμενο έτος. Αντίθετα, με μια νέα προσέγγιση στο στιλ σου, θα μπορείς να τα φοράς καθημερινά, αγκαλιάζοντας την πιο δυναμική και αυθόρμητη πτυχή του εαυτού σου.

Άλλωστε, η σύγχρονη μόδα είναι πιο απενοχοποιημένη από ποτέ! Σιγά σιγά αφήνει πίσω της περιορισμούς και κανόνες που επικράτησαν στο στιλ ανά τα χρόνια και παίρνει τη μορφή που της αρμόζει, ενός ισχυρού και καθημερινού μέσου έκφρασης και δημιουργικότητας. Συνεπώς, το 2023 μπορείς να είσαι αυθεντική και πιστή στο στιλ σου, χωρίς να μετριάσεις τον bold χαρακτήρα του, ξεκινώντας από κάποια κομμάτια-κλειδιά που θα κάνουν κάθε look σου εντυπωσιακό.

Faux γούνα

Η faux γούνα ήταν από τα παλτό που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον μας τους φθινοπωρινούς και χειμερινούς μήνες του 2022. Ιδιαίτερα στις γιορτές είχε την τιμητική της όντας ένα κομμάτι με αρκετό glam, ιδανικό για grande εμφανίσεις. Φυσικά, η σύγχρονη προσέγγιση της επιτρέπει να φορεθεί με τα πάντα: από casual sneakers και ένα χαμηλόμεσο loose τζιν μέχρι το πιο λαμπερό φόρεμα με παγέτα και ψηλοτάκουνες μπότες. Σε οποιοδήποτε στιλ, χρώμα ή μήκος την επιλέξεις θα απογειώσει την κάθε σου εμφάνιση το 2023.

Colourful καλσόν

Οι τάσεις φέτος προτείνουν να προσθέσεις μία έντονη και ασυνήθιστη απόχρωση στη συλλογή με τα καλσόν σου. Τα χρώματα συνδέονται άμεσα με τη διάθεσή μας και μέσω ενός διακριτικού κομματιού όπως το καλσόν, μπορούν να ενταχθούν με λιγότερο εκκεντρικό τρόπο στην γκαρνταρόμπα. Φυσικά, αν επιθυμείς ένα maximal αποτέλεσμα μπορείς να επιχειρήσεις να δημιουργήσεις ένα colourblocking σύνολο, συνδυάζοντας το φούξια καλσόν σου με μία κόκκινη φούστα ή μία oversized πορτοκαλί τσάντα.

Mirror shoes

Τα metallics, και ειδικά τα silver metallics, φέτος έχουν την τιμητική τους, κάτι που αντικατοπτρίζεται και στα παπούτσια. Ένα ζευγάρι γόβες ή μπότες με όψη καθρέπτη είναι το ιδανικό κομμάτι για να απογειώσει τα basic looks σου και φυσικά το mood σου. Φόρεσε τα με ένα tailored παντελόνι σε loose γραμμή, ένα στράπλες τοπ και ένα τσαντάκι σε έντονο χρώμα και δημιούργησε ένα κομψό σύνολο που δε θα στερείται glam.

Τούλι

Η τάση του Balletcore έφερε στο προσκήνιο μπαλαρίνες, κορμάκια, γκέτες και φυσικά πολύ τούλι, ένα στοιχείο που μπορεί να αναδείξει τη θηλυκότητά σου από το πρωί μέχρι το βράδυ. Αν αγαπάς τα εκκεντρικά looks, φόρεσε ένα τούλινο φόρεμα πάνω από το τζιν σου ή το χρωματιστό παντελόνι σου και πλαισίωσε το με μπαλαρίνες και ένα κομψό μαντήλι στον λαιμό. Αν το στιλ σου είναι πιο κλασικό, προτίμησε μία μίντι τούλινη φούστα φορεμένη με μία κομψή μαύρη ζακέτα και τα αγαπημένα σου μποτάκια.

Ογκώδη φορέματα

Η πληθωρικότητα στα ρούχα αντικατοπτρίζει την αυτοπεποίθηση και τον δυναμισμό, δύο στοιχεία που δεν πρέπει να λείπουν από τις εμφανίσεις σου το νέο έτος. Ένα φόρεμα σε ογκώδη γραμμή θα σε βοηθήσει να το πετύχεις, με τον πιο θηλυκό και playful τρόπο. Επίλεξε το σε neutral απόχρωση και φόρεσέ το με flat μπότες κάτω από το γόνατο αν προτιμάς τα minimal looks ή εναλλακτικά πειραματίσου με το floral print και κάνε το look σου ακόμα πιο girly συνδυάζοντάς το με ένα ζευγάρι μπότες σε απόχρωση του ροζ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ