Follow us

Τα sneakers των fashionistas | Tα παπούτσια της Ελένης Μενεγάκη που μας τράβηξαν την προσοχή

Η ιδιαίτερη στιλιστική επιλογή της Ελένης Μενεγάκη σε πρωινή της βόλτα.

MissBloom TEAM
Ελένη Μενεγάκη Instagram @elenimenegaki

Οι Ελληνίδες celebrities, ασχέτως του χώρου απ' όπου προέρχονται και παρακολουθώντας τις διεθνείς τάσεις της μόδας, έχουν διαμορφώσει ένα προσωπικό στιλ που κάνει την καθεμία ξεχωριστή και καθιστά κάθε τους εμφάνιση μία πρόταση για τις fashion lovers της χώρας μας. Μία από τις παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης που διαχρονικά μας χαρίζει έμπνευση μέσω των looks της είναι και η Ελένη Μενεγάκη, η οποία είτε βρίσκεται το πλατό της εκπομπής της είτε απαθανατίζεται από το φωτογραφικό φακό κάνοντας τα ψώνια της, διατηρεί την κομψότητά της.

Η παρουσιάστρια στη μακρόχρονη και επιτυχημένη τηλεοπτική πορεία της δείχνει να προτιμάει τα elegant και σικ σύνολα, από τα οποία δε λείπει ποτέ η κομψή θηλυκότητα αλλά ούτε και τα έντονα χρώματα. Αν και στην εκπομπή της σπάνια αποχωρίζεται της δυναμικές γόβες και τις ψηλοτάκουνες μπότες της, στην καθημερινότητά της αγαπάει την άνεση. Αυτό αποδεικνύεται και από την πρόσφατη δημοσίευσή της στο Instagram, όπου το outfit της αποτελεί ακόμα μια φορά μια ιδιαίτερη στιλιστική πρόταση.

Η Ελένη Μενεγάκη μοιράστηκε με τους ακολούθους της μία ξέγνοιαστη στιγμή με τον σύζυγό της, Ματέο Παντζόπουλο, όπου φοράει ένα ζευγάρι casual παπουτσιών, αλλά με ένα ιδιαίτερο twist. Πιο συγκεκριμένα, για τη βόλτα της την ημέρα των Χριστουγέννων επέλεξε ένα ζευγάρι mule sneakers με animal print λεπτομέρεια τα οποία πλαισίωσε με ένα minimal look στο οποίο συνδύασε ένα λευκό t-shirt, μία κρεμ φούστα και ένα καπέλο jockey με logo.

Αυτό το ζευγάρι sneakers είναι η επιτομή της άνεσης και έγινε ιδιαίτερα αγαπητό από τις fashionistas, οι οποίες εξάλλου έχουν ξεχωρίσει από καιρό - και έκαναν trend- τα mules ως ένα πολύ κομψό ζευγάρι παπούτσια. Όντας ένα αρκετό ιδιαίτερο ζευγάρι, το οποίο γίνεται ιδανικό για τον χειμώνα χάρη στη γούνινη επένδυσή του, η παρουσιάστρια προτίμησε να το συνδυάσει με ένα λιτό σύνολο για να το ισορροπήσει. Έτσι "έδεσε" αρμονικά κομψότητα και πρακτικότητα, παραμένοντας πιστή στο προσωπικό της στιλ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ