Follow us

Η Μπέττυ Μαγγίρα με το look που θα ζήλευε κάθε ενημερωμένη fashionista

Η Μπέττυ Μαγγίρα φόρεσε το δερμάτινο παντελόνι με cool & chic τρόπο.

MissBloom TEAM
Η Μπέττυ Μαγγίρα με το casual chic look που θα ζήλευε κάθε ενημερωμένη fashionista NDP

Ένα μεγάλο ζητούμενο στο στιλ είναι η προσαρμοστικότητα, δηλαδή το να μπορούμε να φορέσουμε ένα κομμάτι σε διαφορετικές περιστάσεις και με σεβασμό σε κάθε ιδιαίτερο dress code. Πλέον, χάρη στη μεγαλύτερη ελευθερία που επικρατεί στη μόδα, η διαδικασία αυτή έχε διευκολυνθεί. Με άλλα λόγια, δεν υπάρχουν απαγορευτικά κομμάτια για συγκεκριμένες περιστάσεις, μπορείς να εντυπωσιάσεις φορώντας sneakers σε βραδινή έξοδο ή γούνα στη χαλαρή πρωινή βόλτα. Το styling και η ευελιξία κάθε κομματιού είναι που θα διαμορφώσουν το αποτέλεσμα κάτι τέτοιο αποδεικνύεται και από την πρόσφατη εμφάνιση της Μπέττυ Μαγγίρα.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια συνηθίζει να δημιουργεί κομψά looks που ανταποκρίνονται στην εκάστοτε περίσταση και μαγνητίζουν τα βλέμματα. Η προσωπική της αισθητική διαφαίνεται σε κάθε σύνολο που επιλέγει είτε πρόκειται για μία βραδινή εμφάνιση γεμάτη glam είτε για ένα καθημερινό χαλαρό outfit, όπως στην προκειμένη περίπτωση.

Η Μπέττυ Μαγγίρα με το look που θα ζήλευε κάθε ενημερωμένη fashionista

Η Μπέττυ Μαγγίρα απαθανατίστηκε στη Γλυφάδα σε πρωινή βόλτα με τις κόρες της και για ακόμη μία φορά το look της ήταν υποδειγματικό. Η βάση του ήταν ένα δερμάτινο παντελόνι σε λαδί απόχρωση και ένα μαύρο τοπ με τετράγωνη λαιμόκοψη, ένα σύνολο που θα μπορούσε να υποστηρίξει άριστα day-to-night εμφανίσεις. Συνδυάζοντάς το με chunky αθλητικά κατάφερε να το μετατρέψει σε ένα ultra άνετο πρωινό casual outfit διατηρώντας την απόλυτη κομψότητα που προσφέρει ο σικ χαρακτήρας του λαδί παντελονιού και του μαύρου τοπ.

Μπέττυ Μαγγίρα

Πως να προσαρμόζεσαι πάντα στο dress code

Ακολουθώντας το παράδειγμα της Μπέττυ Μαγγίρα, μπορείς και εσύ να προσαρμόζεις και να φοράς τα αγαπημένα σου κομμάτια σε κάθε περίσταση. Η επιτυχία έγκειται στον τρόπο που θα τα συνδυάσεις. Μπορείς να φορέσεις το statement δερμάτινο παλτό σου σε έντονη απόχρωση στην πρωινή σου βόλτα, συνδυάζοντάς το με ένα μονόχρωμο neutral σετ ή το αγαπημένο σου τζιν. Αντίστοιχα, αν είσαι λάτρης της άνεσης και θέλεις να φοράς τα sneakers σου και στα night outs σου, προτίμησε τα με ένα λαμπερό κομμάτι όπως μία φούστα με παγέτα και ολοκλήρωσε το look με ένα καλσόν με ένα λευκό t-shirt και πληθωρικά κοσμήματα.

Αν, πάλι, θέλεις να υιοθετήσεις το look της παρουσιάστριας, που θα ζήλευε κάθε ενημερωμένη fashionista, μπορείς απλά να συνδυάσεις τα δερμάτινα ή μάλλινα tailored παντελόνια σου με τοπ και πουκάμισα και ένα ζευγάρι sneakers.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ