Follow us

Η Δανάη Μπάρκα με την πιο stylish δερμάτινη φούστα

Η Δανάη Μπάρκα αποφάσισε να δώσει μία ευκαιρία στο trend και το έκανε με τον πιο stylish τρόπο.

MissBloom TEAM
Δανάη Μπάρκα Istagram @danai_barka

Το δερμάτινο είναι ένα υλικό που πάντα δίνει το παρών στις συλλογές της σεζόν Φθινόπωρο/Χειμωνάς. Φέτος, όμως, δεν κάνει απλά αισθητή την παρουσία του, αλλά κυριαρχεί σε κάθε street style και collection έχοντας κατακτήσει την κορυφή των τάσεων. Βλέπουμε κάθε fashion item, από τα πιο εκκεντρικά στα πιο casual να ντύνεται με το leather trend και να αποκτάει έναν edgy χαρακτήρα, που μας αρέσει πολύ. Μάλιστα ξεχωρίζουν τα δερμάτινα blazers και τα παντελόνια, που θυμίζουν κάτι από τα μινιμαλιστικά 90s, τα οποία έχουν φορεθεί από κάθε fashionista και ιέρεια του στιλ ανά τον κόσμο. Εξέχουσα θέση στο leather trend φέτος έχουν και οι καμπαρντίνες, ενώ δυναμική επιστροφή από το παρελθόν κάνουν και τα racing τζάκετ. Τα δερμάτινα είναι το απόλυτο must have της φθινοπωρινής σεζόν και εμείς ξεχωρίσαμε τη φούστα και πιο συγκεκριμένα εκείνη που επέλεξε πρόσφατα η Δανάη Μπάρκα.

Πώς θα φορέσεις το leather trend σύμφωνα με τη Δανάη Μπάρκα

Η Δανάη Μπάρκα λατρεύει το girly look και πάντα τη συναντάμε φορώντας κοριτσίστικα μίνι φορέματα με άλλοτε λαμπερές λεπτομέρειες και άλλοτε ρομαντικά prints. Βέβαια, η παρουσιάστρια λατρεύει και να πειραματίζεται με το στιλ της και να υιοθετεί διάφορες τάσεις, όπως το leather trend. Η Δανάη Μπάρκα αποφάσισε να δώσει μία ευκαιρία στο trend και το έκανε με τον πιο stylish τρόπο.

Πιο συγκεκριμένα, η Δανάη Μπάρκα σε μία casual βόλτα της σε γνωστό εμπορικό κέντρο των Βόρειων Προαστίων απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό του NDP με μία κολακευτική δερμάτινη φούστα. Το σχέδιο είχε μίνι μήκος, σούρες και ψηλόμεση εφαρμογή. Η ίδια το συνδύασε με ένα cropped ζακετάκι σε μαύρο χρώμα, τρακτερωτά chelesea μποτάκια και μία τσάντα ώμου.

Η Δανάη Μπάρκα με την πιο stylish δερμάτινη φούστα

Το look της αποδεικνύει πως τα δερμάτινα κομμάτια έχουν μία θέση στις casual chic εμφανίσεις σου με τη φούστα να είναι η τέλεια επιλογή για day to night looks. Στην επόμενη έξοδο σου δώσε και εσύ την ψήφο εμπιστοσύνης σου στην hot τάση.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ