Follow us

Πώς θα φορέσεις το leather trend το Σαββατοκύριακο σαν πραγματική fashion expert

Η Χριστίνα Μπόμπας μάς δείχνει το look που θα θες να αντιγράψεις άμεσα.

Χριστίνα Μπόμπα NDP

Το δερμάτινο είναι ένα υλικό που πάντα δίνει το παρών στις συλλογές της σεζόν Φθινόπωρο/Χειμωνας. Φέτος, όμως, δεν κάνει απλά αισθητή την παρουσιά του, αλλά κυριαρχεί σε κάθε street style και collection έχοντας κατακτήσει την κορυφή των τάσεων. Βλέπουμε κάθε fashion item, από τα πιο εκεκντρικά στα πιο casual να ντύνεται με το leather trend και να αποκτάει έναν edgy χαρακτήρα, που μας αρέσει πολύ. Μάλιστα ξεχωρίζουν τα δερμάτινα blazers και τα παντελόνια, που θυμίζουν κάτι από τα μινιμαλιστικά 90s, τα οποία έχουν φορεθεί από κάθε fashionista και ιέρεια του στιλ ανά τον κόσμο. Ανάμεσα του ξεχωρίζει και η Ελληνίδα influencer Χριστίνα Μπόμπα, που δημιούργησε το ιδανικό βραδινό look για το Σαββατοκύριακο.

Leather on Leather | Πώς φόρεσε η Χριστίνα Μπόμπα τη μεγαλύτερη τάση της σεζόν

Τον τελευταίο καιρό βλέπουμε αρκετές Ελληνίδες celebrities να υιοθετούν την εν λόγω τάση. Κάποιες επιλέγουν δερμάτινα φορέματα, όπως η Φαίη Σκορδά, και άλλες loose παντελόνια, όπως η Ζέτα Μακρυπούλια. Η Χριστίνα Μπόμπα όμως έκανε την πιο bold εμφάνιση επιλέγοντας ένα total leather look. Πρόκειται για μία βραδινή πρόταση, που μπορείς να αξιοποιήσεις το Σαββατοκύριακο ή μέσα στην εβδομάδα σε κάποια επίσημη εμφάνιση σου.

Πιο συγκεκριμένα, η Χριστίνα Μπόμπα φόρεσε ένα μακρύ blazer σε στενή γραμμή και ένα κοντό παντελόνι σε loose σιλουέτα δημιουργώντας ένα total leather look. Η ίδια ολοκλήρωσε την εμφάνιση της με λαμπερά πέδιλα και μία μικρή τσάντα χειρός.

Loading...

Get the look

Τσάντα ώμου, Carpisa

Δερμάτινο cropped παντελόνι με ίσια μπατζάκια, Marks & Spencer

Μαύρες γόβες με ιδιαίτερο τακούνι, Haralas

Σακάκι από 100% δέρμα, Mango

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ