Follow us

5 πράγματα που χρειάζεσαι στη βαλίτσα για τις φετινές χειμερινές διακοπές

Ο στιλιστικός οδηγός σου για να έχεις άψογα looks στις χειμερινές διακοπές σου.

5 πράγματα που χρειάζεσαι στη βαλίτσα για τις φετινές χειμερινές διακοπές Splash/Ideal Images

Όταν έρχεται η στιγμή να φτιάξεις τη βαλίτσα για τις διακοπές σου, ένα άγχος σίγουρα σε καταβάλει με την αμφιβολία του σωστού πακεταρίσματος να το φουντώνει όλο και περισσότερο. Για αυτό και σήμερα θα κάνουμε λόγο για τα 5 fashion items, που χρειάζεσαι σίγουρα στη βαλίτσα των χειμερινών διακοπών σου. Πρόκειται για τα κομμάτια, που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη σε κάθε περίσταση χαρίζοντας πολλούς στιλιστικούς πόντους στις εμφανίσεις σου για απολύτως ''ινσταγκραμικά'' σύνολα.

Τα fashion pieces που δεν πρέπει να λείπουν από τη βαλίτσα των χειμερινών διακοπών σου

Χρειάζεσαι σίγουρα ένα αθλητικό σετ στη βαλίτσα σου, καθώς κατά τη διάρκεια αυτών των διακοπών οι δραστηριότητες είναι αρκετά πιο ''δυναμικές'' σε σύγκριση με τις καλοκαιρινές. Είτε επιλέξεις να κάνει πεζοπορία, ποδηλασία ή ακόμα σκι, καλό θα ήταν να έχεις ένα ζεστό σετ στην πιο κολακευτική για εσένα απόχρωση, έτσι ώστε να διατηρήσεις την άνεση και την κομψότητα σου.

Όσον αφορά τα πανωφόρια, για απολύτως stylish εμφανίσεις αλλά και ζεστές, χρειάζεσαι ένα παλτό με faux fur. Θα προσφέρει πολλούς πόντους στα looks των διακοπών σου και κυρίως τα athleisure, για αυτό άλλωστε και δεν τα αποχωρίζονται οι fashionistas.

Τα αξεσουάρ των χειμερινών διακοπών δεν χρειάζεται να έχουν μόνο πρακτικότητα. Αντί για τις κλασικές επιλογές επέλεξε ένα χνουδωτό καπέλο, δερμάτινα γάντια, πολυτελή κασκόλ και τις αγαπημένες των style experts, snow boots.

Βέβαια από τη βαλίτσα σου δεν θα μπορούσε να λείπουν τα πουλόβερ, και κυρίως εκείνο με τις viral ρίγες, τη μαρινιέρα. Τίποτα δεν θα ''γράψει'' καλύτερα στην κάμερα από αυτό το κομψό και διαχρονικό πουλόβερ. Μπορείς, μάλιστα, να το φορέσεις ακόμα και ριχτό στους ώμους σου πάνω από το athleisure look σου.

Επίσης, για τις αθλητικές δραστηριότητες σου απαραίτητο είναι ένα puffer μπουφάν. Θα σου προτείναμε ένα με έντονο χαρακτήρα.

Τέλος, μπορείς κατά τη διάρκεια των χειμερινών διακοπών να επιστρέφεις νωρίς στο ξενοδοχείο, ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα προκύψει έστω και μία βραδινή έξοδος. Στη βαλίτσα σου, λοιπόν, πρόσθεσε ένα knitted φόρεμα με κολακευτική γραμμή για να είσαι chic & warm.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ