Η Μαρίνα Βερνίκου με το μπουφάν που ταιριάζει καλύτερα με τις φόρμες σου

Το τζάκετ της Μαρίνας Βερνίκου είναι ακριβώς αυτό που λείπει από την γκαρνταρόμπα σου.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Η Μαρίνα Βερνίκου λατρεύει τη μόδα και γνωρίζει πολλά για το χώρο της, ενώ η λατρεία της για το στιλ την έχει οδηγήσει στη δημιουργία του δικού της fashion brand με αξεσουάρ και υπέροχα κομμάτια, που αντανακλούν τη δημιουργική ταυτότητα της και το στιλιστικό DNA της. Έχει, λοιπόν, αρκετό ενδιαφέρον να μπούμε και στη δική της γκαρνταρόμπα -έστω και διαδικτυακά- και να ξεχωρίσουμε τα αγαπημένα μας fashion items, εκείνα που θα δανειζόμασταν με ευχαρίστηση. Αυτό βέβαια δεν θα χρειαστεί, καθώς η Μαρίνα Βερνίκου μας χάρισε μία stylish εμφάνιση στο κέντρο της πόλης, που δεν πέρασε απαρατήρητη. Πρόκειται για ένα athleisure look, που αξίζει και τη δική σου προσοχή, αφού θα σου δώσει το απαραίτητο style inspo για ανάλογα σύνολα.

Όπως θα δεις και στη φωτογραφία παρακάτω, η Μαρίνα Βερνίκου έβγαλε για βόλτα τα δύο της σκυλιά και η περίσταση επέβαλλε ένα άνετο και πάνω από όλα stylish look. Για αυτό και επέλεξε από την γκαρνταρόμπα της μία μαύρη loose φόρμα με street style αισθητική, την οποία συνδύασε με matching αθλητικά παπούτσια, ένα puffer κομψό μπουφάν και τα αγαπημένα της oversized γυαλιά ηλίου.

Εμείς δικαιωματικά ξεχωρίζουμε το πανωφόρι της. Πρόκειται για ένα puffer τζάκετ, το οποίο δεν έχει τον συνηθισμένο ογκώδες look. Αντιθέτως είναι αρκετά πιο διακριτικό, έχει μία κολακευτική γραμμή και προσφέρει στιλιστική ευελιξία. Το τζάκετ της είναι ιδανικό για τις casual chic βόλτες του Σαββατοκύριακου αλλά για τη γυμναστική. Είναι ένα πανωφόρι με ιδιαίτερα πρακτική αξία, που καταφέρνει να διατηρεί την κομψότητα του κερδίζοντας έτσι μία θέση στο shopping list. Μπορεί να σε συνοδεύσει στις χειμερινές διακοπές σου προσφέροντας άνεση, ζεστασιά και στιλ, χωρίς να κάνεις εκπτώσεις στις εμφανίσεις σου.

Για όλους αυτούς τους λόγους, λοιπόν, συγκεντρώσαμε 4 διαφορετικές εκδοχές του εν λόγω τζάκετ, που πληρούν όλες τις απαιτητικές στιλιστικές προϋποθέσεις για να είσαι πάντα η πιο καλοντυμένη όπου και αν είσαι.

Editor's Choice

Puffer μπουφάν, Reebok

Puffer μπυφάν, Puma

Puffer μπουφάν, Adidas

Puffer μπουφάν, Under Armour

Puffer μπουφάν, Oysho