Follow us

Το τζιν που χρειάζεται κάθε μαμά στην γκαρνταρόμπα της είναι αυτό της Κατερίνας Παπουτσάκη

Το άνετο ντένιμ παντελόνι που θα δώσει στιλ στις χαλαρές εμφανίσεις σου.

Το τζιν που χρειάζεται κάθε μαμά στην γκαρνταρόμπα της είναι αυτό της Κατερίνας Παπουτσάκη NDP

Η μητρότητα είναι σίγουρα ένα απαιτητικό "project'' στη ζωή κάθε γυναίκας, αφού οι προτεραιότητες, οι συνήθειες και οι απαιτήσεις στην καθημερινότητά τη αλλάζουν εντελώς. Εμείς σήμερα θα εστιάσουμε κυρίως στο στιλιστικό κομμάτι και στην ανάγκη για άνετα και ευέλικτα ρούχα, που δεν κάνουν έκπτωση στο στιλ. Βρήκαμε, λοιπόν, ένα παντελόνι ''passpartout'', που θα φορέσει τόσο κάθε μαμά όσο και οποιαδήποτε άλλη γυναίκα, καθώς πληροί όλες τις στιλιστικές προϋποθέσεις και απαιτήσεις των τάσεων. Συγχρόνως είναι ένα παντελόνι που θα σου λύσει τα χέρια στην προετοιμασία μία ημέρας γεμάτης υποχρεώσεις. Ο λόγος για το cool ντένιμ παντελόνι της Κατερίνας Παπουτσάκη, μίας γυναίκα που δεν θυσιάζει την άνεση της στο βωμό των trends της μόδας.

Γιατί χρειάζεσαι στην γκαρνταρόμπα σου το ντένιμ παντελόνι της Κατερίνας Παπουτσάκη

Η Κατερίνα Παπουτσάκη βρέθηκε στο κέντρο της πόλης σε μία χαλαρή βόλτα και ο φακός του φωτογραφικού πρακτορείου NDP απαθανάτισε το look της. Η γνωστή ηθοποιός δημιούργησε ένα αξιοζήλευτο casual chic σύνολο ιδανικό για κάθε γυναίκα που βιάζεται να ντυθεί το πρωί. Η ίδια φόρεσε μια ζεστή μπλούζα με κλειστή λαιμόκοψη και έντονους ώμους σε μπεζ απόχρωση, την οποία συνδύασε με το must have ντένιμ παντελόνι, ένα loose ψηλόμεσο τζιν. Η ίδια ολοκλήρωσε το look της με μαύρα sneakers και ένα πρακτικό δερμάτινο backpack.

Το τζιν που χρειάζεται κάθε μαμά στην γκαρνταρόμπα της είναι αυτό της Κατερίνας Παπουτσάκη

Το άνετο τζιν της ξεχωρίζει δικαιωματικά στην εμφάνιση της Κατερίνας Παπουτσάκη, καθώς είναι ένα κομμάτι κλειδί. Ξέρουμε πως τα ντένιμ παντελόνια κατέχουν εξέχουσα θέση σε κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα λόγω της ευελιξίας τους. Παρ' όλα αυτά, κάποια τζιν δεν προσφέρουν την απαραίτητη άνεση και το στιλ που χρειάζεται κάθε γυναίκα και ειδικά μία μητέρα με λίγο χρόνο στη διάθεση της για styling. Το cool σχέδιο του τζιν της Κατερίνας Παπουτσάκη, ωστόσο, καταφέρνει να αναβαθμίζει ένα απλό σύνολο και να προσφέρει την απαραίτητη άνεση.

Για αυτό, λοιπόν, και βρήκαμε παρακάτω 3 εναλλακτικές προτάσεις για να το κάνεις δικό σου.

Mom τζιν, Η&Μ

Loose ντένιμ παντελόνι, Zara

Ψηλόμεσο loose τζιν, Pull & Bear

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ