Follow us

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τα stylish sneakers που θα φορέσεις σε ένα ταξίδι

Τα sneakers που θα φορέσεις από το πρωί έως το βράδυ για να είσαι άνετη και κομψή.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τα stylish sneakers που θα φορέσεις σε ένα ταξίδι NDP

Αρκετό καιρό πριν είχαμε κάνει λόγο για old school sneakers που είχαν κατακτήσει το street style και δεν αποχωρίζονταν οι πιο κομψές αλλά και οι πιο ενημερωμένες fashionistas. Για να κάνουμε ένα ξεσκόνισμα, είχαμε αναφερθεί εκτενώς στα Chuck Taylor της Converse, τα αθλητικά παπούτσια που δεν αποχωριστήκαμε καθ'όλη τη διάρκεια της εφηβείας μας. Τα συγκεκριμένα sneakers κέρδισαν μία θέση στην γκαρνταρόμπα των πιο απαιτητικών γυναικών, όπως για παράδειγμα της Kamala Harris. Πρόσφατα, όμως, τα είδαμε σε εμφάνιση Ελληνίδας celebrity, η οποία μάς θύμισε την στιλιστική αξία τους αναδεικνύοντας το στο must have παπούτσι για ένα ταξίδι εντός και εκτός συνόρων. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ήταν εκείνη που εμπιστεύθηκε το εμβληματικό σχέδιο της Converse.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τα sneakers που χρειάζεσαι στα ταξίδια σου

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή λατρεύει τα ταξίδια και πάντα μάς παίρνει -έστω και διαδικτυακά- μαζί της, δείχνοντας τις πιο ωραίες στιγμές από τους προορισμούς που επισκέφτηκε. Αυτή τη φορά η παρουσιάστρια της εκπομπής "Happy Day" βρέθηκε μαζί με την οικογένεια της στο Λονδίνο, απ' όπου δημοσίευσε πολλές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Σε μία από τις αναρτήσεις της εμείς ξεχωρίσαμε τα sneakers της Converse, τα οποία είναι πράγματι τα ιδανικά παπούτσια για τα ταξίδια σου. Είναι άνετα και απίστευτα ευέλικτα για να τα συνδυάσεις τόσο με athleisure looks όσο και για night out outfits.

Οι fashionistas, άλλωστε, έχουν αποδείξει πως συνδυάζονται με κάθε σύνολο, από loose κοστούμια έως απολύτως θηλυκά φορέματα, ακόμα και με επίσημα looks. Αυτά είναι τα αθλητικά παπούτσια που θα σου προσφέρουν περισσότερη άνεση στην καθημερινότητά σου χωρίς να κάνεις εκπτώσεις στο προσωπικό σου στιλ κατά τη διάρκεια των ταξιδιών σου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ