Follow us

Βρήκαμε τα πιο chic Massimo Dutti κομμάτια που αξίζει να αγοράσεις στις εκπτώσεις

Οι εκπτώσεις αγγίζουν έως και 50% και είναι η ιδανική ευκαιρία να επενδύσεις σε διαχρονικά ρούχα και αξεσουάρ από τη Massimo Dutti.

Βρήκαμε τα πιο chic Massimo Dutti κομμάτια που αξίζει να αγοράσεις στις εκτπώσεις Splash/Ideal Images

Η περίοδος των εκπτώσεων είναι το λιγότερο χαοτική. Τα brands αναμειγνύουν τόσο χειμερινά όσο και καλοκαιρινά κομμάτια στις κρεμάστρες και τα ράφια και αν βρεθείς σε ένα φυσικό κατάστημα είναι σίγουρο, πως το χάος θα σε συνεπάρει. Από την άλλη πλευρά τα e-shops σού τα παρουσιάζουν αρκετά πιο οργανωμένα, όμως εκεί ενέχει ένα άλλο πρόβλημα: Η υπερκατανάλωση και η αγορά fashion items που δεν τα χρειάζεσαι πραγματικά. Σε μία γενικότερη εικόνα, οι εκπτώσεις χρήζουν έναν ιδιαίτερο χειρισμό. Προτού ξεχυθείς σε ένα ατελείωτο shopping spree είναι καλύτερο για εσένα πρώτα να ακολουθήσεις μερικά βήματα, ώστε να επενδύσεις σωστά το budget σου κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων.

Αρχικά, θα πρέπει να οργανώσεις την γκαρνταρόμπα σου. Πέρα από το γεγονός πως η τάξη θα σε βοηθήσει αρκετά στη ψυχολογία σου και στο καθημερινό styling, παράλληλα θα συμβάλλει στον εντοπισμό των ελλείψεων. Έτσι, θα ανακαλύψεις ποια fashion items χρειάζεσαι, ποια πρέπει να αντικαταστήσεις και ποια να κάνεις πέρα. Έπειτα είναι σημαντικό να γνωρίζεις την αισθητική σου και σε συνδυασμό με τις ανάγκες σου να προχωρήσεις σε αγορές. Με βάση το στιλ σου και τις πιο συχνές κοινωνικές περιστάσεις θα ψωνίσεις πιο έξυπνα χωρίς να γίνεις έρμαιο των εκπτωτικών καρτελών. Τέλος, επένδυσε σε κομμάτια που θα φορέσεις ξανά και ξανά και δεν έχουν εφήμερο χαρακτήρα.

Η shopping list από τη Massimo Dutti με εκπτώσεις έως και -50%

Εμείς, λοιπόν, δημιουργήσαμε τον απόλυτο shopping guide με τα πιο κομψά, διαχρονικά και ευέλικτα κομμάτια της Massimo Dutti, που θα αγοράσεις τώρα και θα φοράς κάθε χρόνο. Μην ξεχνάς πως η Massimo Dutti φημίζεται για τις διαχρονικές και κομψές συλλογές της που έχουν ως στόχο να ντύσουν τη σύγχρονη businesswoman. Μινιμαλισμός, καθαρές γραμμές και υψηλή ποιότητα είναι τα χαρακτηριστικά που απαρτίζουν τις συλλογές της.

Είναι ένα από τα ιδανικά brands που μπορείς άφοβα να εμπιστευτείς για την ανανέωση της γκαρνταρόμπας σου και εμείς βρήκαμε εκείνα τα fahion items που αξίζουν μία θέση σε αυτή. Συνέχισε να σκρολάρεις για να ανακαλύψεις τα fashion item, που πληρούν όλες τις στιλιστικές προϋποθέσεις, σε απίστευτες εκπτωτικές τιμές.

Δερμάτινα μυτερά μποτίνια με τακούνι, Massimo Dutti

Πουκάμισο από πλυμένο μετάξι, Massimo Dutti

Δερμάτινα μποτίνια με τρακτερωτή σόλα και αγκράφα, Massimo Dutti

Φόρεμα σε στιλ lingerie από διπλό ύφασμα με δαντέλα, Massimo Dutti

Ριμπ πουλόβερ με λεπτομέρεια στο ντεκολτέ, Massimo Dutti

Δερμάτινο μπουφάν με αποσπώμενο γιακά, Massimo Dutti

Πλεκτή χνουδωτή ζακέτα, Massimo Dutti

Ριμπ πλεκτή ζακέτα με γιακά V, Massimo Dutti

Μακρύ βελούδινο φόρεμα με ανοιχτή πλάτη, Massimo Dutti

Μακρύ σατέν φόρεμα, Massimo Dutti

Μαύρο πλεκτό παντελόνι κολάν, Massimo Dutti

Κοντό μπουφάν με επένδυση χωρίς εξώραφα, Massimo Dutti

Μαύρο μακρύ σταυρωτό παλτό, Massimo Dutti

Μακρύ εμπριμέ κρουαζέ φόρεμα, Massimo Dutti

Ναυτικό μπλε σακάκι με ζώνη και κουμπιά, Massimo Dutti

Καμπαρντίνα με διπλή σειρά κουμπιών, Massimo Dutti

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ