Follow us

Το αξεσουάρ που χρειάζεσαι στην γκαρνταρόμπα σου αυτή τη σεζόν είναι οι φαρδιές ζώνες

Τα σχέδια της Massimo Dutti που θα δώσουν σχήμα στη σιλουέτα σου και στιλ στις εμφανίσεις σου.

Το αξεσουάρ που χρειάζεσαι στην γκαρνταρόμπα σου αυτή τη σεζόν είναι οι φαρδιές ζώνες Pixel Formula

Δεν ήταν λίγες οι φορές που ευχήθηκες να είχες μία φαρδιά ζώνη στην γκαρνταρόμπα σου. Για να είμαστε πιο ακριβείς, είναι πάρα πολλές, αφού το εν λόγω αξεσουάρ μπορεί να φορεθεί σχεδόν με κάθε κομμάτι στην ντουλάπα σου, από τα φαρδιά παλτό έως τα loose πουκάμισα, τα πλεκτά πουλόβερ αλλά και τα φορέματα, μία φαρδιά ζώνη είναι απαραίτητη. Ειδικά αυτήν εποχή, που το layering καλύπτει τη σιλουέτα μας, έχουμε ακόμη περισσότερο ανάγκη μία κομψή φαρδιά ζώνη. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σε ενημερώσουμε πως βρήκαμε τα πιο κομψά σχέδια στη συλλογή της Massimo Dutti, ένα brand που σχεδιάζει με στόχο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της σύγχρονης γυναίκας με σοφιστικέ look.

Οι φαρδιές ζώνες που αξίζουν μία θέση στην γκαρνταρόμπα σου

Οι φαρδιές ζώνες είναι ένα κομμάτι που έχει αδίκως παραμεληθεί από τις τάσεις, καθώς έχει μεγάλη στιλιστική αξία. Αρχικά, προσφέρει περισσότερο σχήμα στη σιλουέτα. Δίνει την όψη μίας καλοσχηματισμένης μέσης, με αποτέλεσμα να αναδεικνύονται τόσο οι καμπύλες του γυναικείου σώματος όσο και το στήθος. Τα σχέδια της Massimo Dutti προσφέρουν το hourglass effect, που μπορεί να αποκτήσει η κάθε μία χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Μπορείς να τις προσθέσεις σε ένα αέρινο φόρεμα, ένα loose πουκάμισο ή πουλόβερ, με ένα ψηλόμεσο παντελόνι και το ζιβάγκο σου, οι επιλογές είναι πραγματικά απεριόριστες.

Βέβαια, πέρα από τις κολακευτικές ιδιότητες, που προσφέρει στο σώμα και την εμφάνιση, οι εν λόγω ζώνες έχουν και μία δυναμική, καθώς παίζουν σημαντικό ρόλο στο styling. Όπως θα δεις σκρολάροντας προς τα κάτω, τα σχέδια των φαρδιών ζωνών που ξεχωρίσαμε προσφέρουν πολλούς στιλιστικούς πόντους στα σύνολα αναβαθμίζοντας την όψη τους. Ένα casual look μπορεί να φανεί πιο κομψό με τις δερμάτινες ζώνες της Massimo Dutti. Plus, η δερμάτινη υφή τους, οι ''πλούσιες'' αποχρώσεις και οι μεταλλικές λεπτομέρειες αποτελούν το ''χρυσό εισιτήριο'' για να μπεις στη λίστα των πιο καλοντυμένων γυναικών. Για αυτό και επιλέγουν παρόμοια σχέδια τόσο οι royals όσο και οι celebrities.

Φαρδιά ζώνη από δέρμα, Massimo Dutti

Φαρδιά ζώνη από δέρμα, Massimo Dutti

Μαύρη ζώνη μπάσκα από δέρμα, Massimo Dutti

Φαρδιά ζώνη από σουέντ δέρμα, Massimo Dutti

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ