Follow us

Ντύσου σαν style icon | 15 looks που φορούν οι fashionistas αυτόν τον χειμώνα

Τα υποδειγματικά outfits που θα αποτελέσουν έμπνευση για τις πιο κομψές εμφανίσεις στις κρύες μέρες του χειμώνα.

MissBloom TEAM
Cozy & stylish | 15 χειμερινά looks που αγαπούν οι fashionistas τώρα Claire Guillon / Courtesy of CPHFW

Μπορεί να έχουμε διανύσει το ήμισυ του χειμώνα, όμως ο στίχος "δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα" συνεχίζει να χαρακτηρίζει τις καιρικές συνθήκες στην καθημερινότητά μας. Οι γιορτές πέρασαν, ο Γενάρης είναι ήδη στα μισά του και στον δρόμο μπορείς να δεις ακόμα να κυκλοφορούν άνθρωποι με looks που περιλαμβάνουν καλοκαιρινά κομμάτια όπως κοντομάνικα t-shirts. Παρόλα αυτά, τα πρώτα σημάδια πως ο χειμώνας, έστω και με καθυστέρηση, καταφτάνει στη χώρα μας έχουν φανεί και εμείς οφείλουμε να είμαστε προετοιμασμένες, τουλάχιστον στιλιστικά.

Τα καλά νέα, λοιπόν, είναι πως τώρα μπορείς να φορέσεις "χουχουλιάρικα" κασκόλ και σκούφους, όλους τους τύπους μάλλινων πουλόβερ και τα πιο πληθωρικά παλτό που "κάθονται" αναξιοποίητα στην ντουλάπα σου από πέρσυ. Τα "κακά νέα" είναι πως θα πρέπει να βρεις λύσεις και τρόπους για να τα συνδυάσεις αρμονικά σε looks που θα καταφέρουν να σε κρατήσουν ζεστή χωρίς να "χαθείς" στα πολλά layers.

Αν και πάντα ανυπομονούμε να τις φορέσουμε, οι αμέτρητες επιλογές που προσφέρει η χειμερινή γκαρνταρόμπα είναι πως γεννούν προβληματισμούς. Η δημιουργία ενός βραδινού outfit, για παράδειγμα, αποτελεί πάντοτε "σπαζοκεφαλιά" καθώς είναι συνήθως δύσκολο να εντάξεις το απαραίτητο glam σε ένα σύνολο που προτεραιότητά του είναι η προστασία σου από το κρύο.

Μπορεί να μην είναι εύκολο, είναι όμως εφικτό. Εμείς, με τη συνδρομή των κομψών fashionistas, θα σε βοηθήσουμε στο να εστιάσεις μόνο στα θετικά του χειμερινού ντυσίματος, παρουσιάζοντάς σου 15 outfits που έχουν βρει τη "χρυσή τομή" ανάμεσα στο απαράμιλλο στιλ και στη λειτουργικότητα. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αντλήσεις έμπνευση από αυτά και να ξεδιπλώσεις την πιο stylish πτυχή του εαυτού σου.

#1

#2

#3

#4

#5

#6

#7

#8

#9

#10

#11

#12

#13

#14

#15

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ