Follow us

Η Τζίνα Αλιμόνου βρήκε το πιο θηλυκό φόρεμα και το χρειάζεσαι στην γκαρνταρόμπα σου

Γιατί χρειάζεσαι ένα φόρεμα σαν αυτό της Τζίνας Αλιμόνου.

Τζίνα Αλιμόνου @gina_alimonou

Διαβάζοντας τα άρθρα μόδας στο MissBloom θα έχεις καταλάβει πως λατρεύουμε τα φορέματα και πάντα αναζητάμε νέα σχέδια που εξυμνούν τη θηλυκότητα όσο τίποτα άλλο στην γκαρνταρόμπα μας. Θα λέγαμε πως είναι το ''guilty pleasure'' και όσα σχέδια φορεμάτων και αν έχουμε πάντα βρίσκουμε κάποιο νέο ''που χρειαζόμαστε για άψογες εμφανίσεις''. Πέρα όμως απ΄αυτά, τα φορέματα είναι τα πιο ευκολοφόρετα κομμάτια, αποτελώντας ένα one piece outfit που χρειάζεται μόνο τα απαραίτητα αξεσουάρ για να ολοκληρωθεί. Ειδικά τις προηγούμενες ημέρες της εορταστικής περιόδου τα φορέματα έδωσαν το παρών σε αμέτρητες επίσημες εμφανίσεις και πολλές ήταν εκείνες που μας έδειξαν τις δικές τους επιλογές στα social medial. Εμείς ξεχωρίσαμε το φόρεμα της Τζίνας Αλιμόνου, η οποία εμφανίστηκε στο feed μας το πιο θηλυκό σχέδιο.

Γιατί χρειάζεσαι ένα φόρεμα σαν της Τζίνας Αλιμόνου

Η Τζίνα Αλιμόνου πάντα κεντρίζει την προσοχή μας με τις στιλιστικές της επιλογές. Έχει μία σοφιστικέ γκαρνταρόμπα γεμάτη στιλιστικούς θησαυρούς που θα θέλαμε να δανειστούμε. Τα φινετσάτα looks της μας εμπνέουν και το τελευταίο της σίγουρα θα σου προσφέρει το απαραίτητο style inspo για τα πιο θηλυκά outfits σου.

Πιο συγκεκριμένα, η Τζίνα Αλιμόνου δημοσίευσε την παρακάτω φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία φοράει ένα υπέροχο κόκκινο φόρεμα. Αρχικά να αναφέρουμε πως το κόκκινο αποπνέει ένα αβίαστο sexiness, έχει ταυτιστεί τόσο με το πάθος και την αυτοπεποίθηση και μαγνητίζει τα βλέμματα. Η Τζίνα Αλιμόνου το επέλεξε σε ένα απολύτως αέρινο φόρεμα, που τελείωνε μόλις λίγο πάνω από το γόνατο.

Η γραμμή του σε συνδυασμό με το χρώμα του το αναδεικνύει στο πιο κομψό και θηλυκό φόρεμα και έτσι αναζητήσαμε παρόμοια για να υιοθετήσεις και εσύ το look από το πρωί έως το βράδυ. Βρες παρακάτω το δικό σοφιστικέ και άκρως θηλυκό φόρεμα.

Μίντι φόρεμα, Lynne

Μίντι εμπριμέ φόρεμα, Mango

Σατινέ μίνι φόρεμα, Η&Μ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ