Follow us

Η τσάντα της Κλέλιας Ανδριολάτου είναι αυτή που έψαχνες όλο αυτό τον καιρό

Η τσάντα χειρός με τη διαχρονική φινέτσα για day to night εμφανίσεις.

Η Κλέλια Ανδριολάτου με το shapewear που δεν θα νιώθεις ότι φοράς Instagram @klelia_andriolatou

Το κεφάλαιο ''Τσάντες'' δεν έχει τελειωμό, αφού είναι ένα από τα αξεσουάρ που κατέχει αξέχουσα θέση στην γκαρνταρόμπα μας και τις shopping lists που δημιουργούμε κατά καιρούς. Οι τσάντες είναι το ένα fashion item, που δεν μπορούμε ποτέ να χορτάσουμε, καθώς κάθε νέο σχέδιο έχει κάτι νέο και διαφορετικό να προσθέσει στις εμφανίσεις μας. Άλλωστε, δεν μπορείς να έχεις μόνο μία τσάντα για κάθε περίσταση. Μπορείς, όμως, να έχεις μερικά σχέδια, που θα φοράς κάθε σεζόν αφού νικούν τα τεστ του χρόνου και ανταποκρίνονται πλήρως στις στιλιστικές απαιτήσεις σου. Αν είσαι λάτρης των τσαντών, τότε θα βρεις το σημερινό shopping άρθρο ιδιαίτερα ενδιαφέρον αφού είναι αφιερωμένο σε αυτό το χρήσιμο και στιλιστικά απαραίτητο αξεσουάρ. Μην ξεχνάς πως λειτουργούν όπως τα πανωφόρια, καθώς ολοκληρώνουν μοναδικά κάθε σύνολο χωρώντας όλα όσα χρειαζόμαστε στην εκάστοτε περίσταση. Στην γκαρνταρόμπα της Κλέλιας Ανδριολάτου βρήκαμε την τσάντα που πληροί όλες τις προϋποθέσεις και τις απαιτήσεις.

Η Carpisa τσάντα της Κλέλιας Ανδριολάτου που δεν θα σταματήσεις να κρατάς από το πρωί έως το βράδυ

Μετά την τεράστια επιτυχία της τηλεοπτικής σειράς ''Maestro'' η Κλέλια Ανδριολάτου μεσουρανεί στους ειδησεογραφικούς τίτλους. Τη δική μας προσοχή, ωστόσο, κατέκτησε με τις στιλιστικές της επιλογές και κυρίως την τσάντα, που κράτησε σε πρόσφατη εμφάνιση της.

Η Κλέλια Ανδριολάτου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την παρακάτω ανάρτηση, στην οποία ξεχωρίζει η τσάντα της. Πρόκειται για ένα από τα πιο κομψά σχέδια του ιταλικού fashion brand Carpisa. Η τσάντα χειρός με δερμάτινη όψη, λαδί απόχρωση, δύο χερούλια και ένα μακρύ λουρί για να φορεθεί και ως crossbody, έχει την ιταλική φινέτσα και την απαραίτητη ποιότητα που έχουμε ανάγκη στις καθημερινές και όχι μόνο εμφανίσεις μας.

Είναι μία τσάντα με ευελιξία, πρακτικότητα και πολύ στιλ, που κυκλοφορεί και σε πολλές άλλες αποχρώσεις από την Carpisa. Θα τη βρεις παρακάτω σε super τιμή με έκπτωση.

Η τσάντα της Κλέλιας Ανδριολάτου είναι αυτή που έψαχνες όλο αυτό τον καιρό
Τσάντα χειρός, Carpisa

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ