Follow us

7 παπούτσια που θα αγοράσεις τώρα στις εκπτώσεις και θα φοράς μέχρι και την άνοιξη

Οι εκπτώσεις είναι γεγονός και αυτά τα παπούτσια είναι ιδανικά τόσο για αυτή την περίοδο όσο και την μεταβατική.

7 παπούτσια που θα αγοράσεις τώρα στις εκπτώσεις και θα φοράς μέχρι και την άνοιξη Splash/Ideal Images

Ξέρουμε πως δεν είμαστε οι μόνες που έχουμε ένα sweet spot για τα παπούτσια. Όπως και με τις τσάντες, έτσι και με τα υποδήματα, δεν χορταίνουμε να τα φοράμε. Όσα σχέδια και αν έχουμε πάντα υπάρχει χώρος για λίγα ακόμη και ειδικά για παπούτσια που θα αναβαθμίσουν το στιλ μας και θα ανταποκρίνονται στις όλο μεταβαλλόμενες στιλιστικές ανάγκες μας. Αν, λοιπόν, είσαι μία ορκισμένη shoe lover, τότε θα βρεις αυτό άρθρο πάρα πολύ ενδιαφέρον.

Οι εκπτώσεις είναι γεγονός και αυτά τα υποδήματα είναι ιδανικά τόσο για αυτή την περίοδο όσο και την μεταβατική

Με το τέλος της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων, ξεκινάει μία άλλη που ακούει στο όνομα ''Εκπτώσεις'''. Σε όποια βιτρίνα και αν κοιτάξεις, σε όποιο ιστότοπο και αν επισκεφθείς θα βρεις ένα φωτεινό banner που θα γράφει πάνω ''sales'' και θα σε προσκαλεί να κάνεις τις αγορές σου ανανεώνοντας την γκαρνταρόμπα σου. Οι πτωτικές τιμές των fashion items σίγουρα θα σε δελεάσουν και ίσως να υποκύψεις στην αγορά κομματιών και στην προκειμένη περίπτωση παπουτσιών που δεν χρειάζεσαι πραγματικά ή αποτελούν μονάχα μία εφήμερη τάση, που την επόμενη σεζόν δεν θα έχει καμία στιλιστική αξία. Αυτά τα ''σενάρια'' είναι πολύ συνηθισμένα για αυτό και εμείς σήμερα θα σου παρουσιάσουμε τα παπούτσια με την ευελιξια που θα αγοράσεις τώρα τον Ιανουάριο στις εκπτώσεις και θα φορέσεις έως το τέλος της άνοιξης.

Παρακάτω θα ανακαλύψεις ένα shopping guide με μία ποικιλία παπουτσιών. Σκεφτήκαμε πως κάθε γυναίκα έχε ανάγκη από ευέλικτα μποτίνια, είτε με δερμάτινη όψη είτε από καστόρι, κομψές μπαλαρίνες για day to night looks, άνετα ψηλοτάκουνα για το γραφείο, sneakers και τα παντός καιρού chelsea μποτάκια.

Συνέχισε να σκρολάρεις για να τα ανακαλύψεις και να τα κάνεις δικά σου σε super εκπτωτικές τιμές.

Δερμάτινες μπαλαρίνες, Mango

Chelsea μποτάκια, Stradivarius

Μυτερές μπαλαρίνες με αγκράφα, Envie Shoes

Λευκά sneakers, Haralas

Δερμάτινα μποτίνια, Massimo Dutti

Platform loafers, Tsakiris Mallas

Καστόρινα μποτίνια, Kalogirou

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ