Follow us

6 στιλ τσάντας για να προσθέσεις στη συλλογή σου το 2023

Οι ξεχωριστές τσάντες που θα ανανεώσουν τα φετινά looks σου.

MissBloom TEAM
6 στιλ τσάντας για να προσθέσεις στη συλλογή σου το 2023 Splash News / Ideal Images

Χωρίς αυτή αισθάνεσαι "άδεια" και στιλιστικά ημιτελής. Μιλάμε φυσικά για την τσάντα, το κομμάτι που, αν και αξεσουάρ, έχει καθιερωθεί ως staple της γκαρνταρόμπας και φυσική συνέχεια του γυναικείου χεριού. Ανέκαθεν η τσάντα είχε μία αίγλη, μια σημαντική παρουσία στις εμφανίσεις μας που οφείλεται σε πολλούς άλλους λόγους πέρα από την πρακτικότητα. Άλλωστε θα ήταν κρίμα μία τόσο δημιουργική έκφραση, όπως η μόδα και ο τρόπος που ντυνόμαστε, να περιοριζόταν από ένα μονάχα χαρακτηριστικό, όπως η λειτουργικότητα.

Φυσικά δεν ήταν πάντοτε έτσι. Κάποιους αιώνες πριν, μόνο άνδρες κρατούσαν τσάντες ενώ για τις γυναίκες δεν ήταν κοινωνικά αποδεκτό. Μπορούσαν μόνο να τις φορέσουν κάτω από τα φορέματά τους. Αυτό σιγά σιγά άλλαξε με αποκορύφωμα το λανσάρισμα της πρώτης γυναικείας συλλογής από τσάντες από τον Louis Vuitton το 1854. Έτσι, η γυναικεία τσάντα θεωρήθηκε, πέρα από ένα άκρως κομψό και πρακτικό αξεσουάρ, ένα σύμβολο απελευθέρωσης.

Με την πάροδο των χρόνων, το κεφάλαιο "τσάντα” εξελίσσεται συνεχώς, σύμφωνα με τα εκάστοτε trends, και παίρνει νέες, καινοτόμες μορφές που οι fashionistas του κόσμου υιοθετούν με ταχύτατους ρυθμούς. Το 2023, που προσφάτως υποδεχθήκαμε, είναι πλούσιο σε φρέσκες και σύγχρονες ιδέες που θα ανανεώσουν τη συλλογή σου από τσάντες και θα δώσουν μία νέα πνοή στις εμφανίσεις σου. Εσύ αρκεί να τους δώσεις μία ευκαιρία, ξεκινώντας από τα παρακάτω σχέδια:

Metallic τσάντες

Η τάση των ασημί metallics έχει την τιμητική της και αυτό αντικατοπτρίζεται και στις τσάντες που θα κρατήσουμε τη φετινή χρονιά. Bold κομμάτια που θα αναβαθμίσουν ακόμα και τα casual looks και θα βάλουν glam στην καθημερινότητά σου.

Πλεκτές τσάντες

Μπορεί να έχουμε συνδέσει τις πλεκτές τσάντες με τους καλοκαιρινούς μήνες, όμως κάποια σχέδια μας αποδεικνύουν πως είναι εξίσου κομψά όλο το χρόνο. Πληθωρικές ή μικρές, σε θερμές ή ψυχρές αποχρώσεις, θα γίνουν ο stylish σύμμαχός σου που θα εκπέμπει ζεστασιά και ρομαντική αύρα σε κάθε σου εμφάνιση.

Τσάντες-πουγκιά

Αποτελούν hot τάση και αναμφίβολα, μια φρέσκια ιδέα για τα βραδινά σου looks. Οι τσάντες-πουγκιά, που τις συναντάμε σε ζωηρές αποχρώσεις, διακοσμημένες με βολάν ή κεντητές λεπτομέρειες, είναι το girly στοιχείο που θα απογειώσει το στιλ σου.

Τσάντες bucket

Απόλυτα πρακτική και με ιδιαίτερο σχήμα, η τσάντα τύπου bucket θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη στα office looks σου αλλά και στις χειμωνιάτικες βόλτες σου στην πόλη. Σε μαύρη ή ταμπά απόχρωση, αυτό το κομμάτι θα είναι η κομψή και σικ προσθήκη στην γκαρνταρόμπα σου που θα κάνει τη διαφορά.

Asymmetric τσάντες

Τα σχέδια που αναδεικνύονται σε τάσεις κάθε χρόνο δε σταματούν να μας εκπλήσσουν. Οι μίνιμαλ και ιδιαίτερες τσάντες με ασύμμετρο σχήμα, όπως τις είδαμε από τους οίκους The Row και Manu Atelier, θα φέρουν ανανέωση και μοναδικότητα στο στιλ σου.

Τσάντες σε σχήμα καρδιάς

Θέλεις να βάλεις μία ρομαντική πινελιά στα looks σου; Τότε το heart shaped τσαντάκι δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σου. Το κομμάτι αυτό, που έχει αγαπηθεί από τη Gen Z για τον playful χαρακτήρα του, θα πλαισιώσει αρμονικά τα μάξι φορέματά σου, αλλά και το αγαπημένο σου τζιν.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ