Follow us

Η Hailey Bieber επαναφέρει στην επικαιρότητα το αμφιλεγόμενο παντελόνι που αξίζει να αποκτήσεις

Η Hailey Bieber το φόρεσε, οι fashionistas ενθουσιάστηκαν.

Hailey Bieber Splash News / Ideal Image

Όταν ένα item κάνει την εμφάνισή του στον κόσμο της μόδας και λίγο αργότερα χάνεται μπορεί να σημαίνει δύο πράγματα. Είτε έφτασε στο peak της αποδοχής του από τις γυναίκες και πρόκειται να επιστρέψει στο μέλλον είτε πως δεν κατάφερε να κερδίσει την αποδοχή τους και έτσι εξαφανίζεται. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι τα δερμάτινα κολάν ή τα low-rise παντελόνια, τα οποία χάθηκαν από την επικαιρότητα της μόδας, αφού συγκέντρωσαν αμφιλεγόμενα σχόλια από τις γυναίκες. Ωστόσο, ο κόσμος του styling είναι γνωστός για την ανακύκλωση των τάσεων αλλά και για τις εκπλήξεις που κρύβει, έτσι δεν μπορούμε να είμαστε ποτέ σίγουροι ποια τάση θα επιστρέψει, κερδίζοντας τελική την αποδοχή των fashion lovers. Πρόσφατα μάλιστα, η Hailey Bieber φόρεσε μία από αυτές τις αμφιλεγόμενες τάσεις, αλλάζοντας την άποψη μας για αυτή.

Πιο συγκεκριμένα, η Hailey Bieber πέρασε την Πρωτοχρονιά της στο Aspen, όπου την απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός να φορά ένα apres-ski σύνολο που θα ζήλευε κάθε fashionista. Το top model και επιχειρηματίας επανέφερε στην επικαιρότητα τα δερμάτινα κολάν, φορώντας ένα σε μαύρη απόχρωση. Το συνδύασε με μαύρο πουλόβερ, μαύρο Saint Laurent παλτό, γυαλιά ηλίου και μαύρες μπότες σε ένα look που μας υπενθυμίζει πως το total black είναι πάντα μία πολύ chic επιλογή.

Διαβάστε Επίσης

Ο λόγος που ξεχωρίσαμε αυτή την εμφάνιση της Hailey Bieber είναι πως μας υπενθύμισε ότι το μαύρο δερμάτινο κολάν είναι ένα από τα bottoms που αξίζει να επιστρέψει στην επικαιρότητα. Είναι άνετο, πρακτικό, ιδανικό για την καθημερινότητα, ενώ ακολουθεί και την τάση του χειμώνα, δηλαδή το Bikercore. Συνεπώς εάν θέλεις να ανανεώσεις το ντύσιμό σου, κάνοντας έξυπνες αγορές, ένα δερμάτινο κολάν είναι σίγουρα must have. Όσον αφορά στα παπούτσια, οι επιλογές είναι αρκετές τόσο σε flat όσο και σε ψηλοτάκουνα. Για παράδειγμα, μπορείς να το συνδυάσεις με μποτάκια, sneakers, loafers, μπαλαρίνες ή knee length μπότες με τετράγωνο τακούνι.

Το casual look της Hailey Bieber

Hailey Bieber
Hailey Bieber
Hailey Bieber

Copy the Look

Δερμάτινο κολάν H&M

Κολάν με όψη δέρματος Pull & Bear

Ψηλόμεσο κολάν Zara

Κολάν Biker Skinny με Επίστρωση Calzedonia

Thermal Ψηλόμεσο Κολάν Skinny με Επίστρωση Cazledonia

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ